Radost paní Ireně teď dělá kočička
Irena (71): Šikanoval mě vlastní syn. Musela jsem prodat dům
17. 1. 2020Vždy spolu vycházeli velmi dobře. Vozil ji na nákupy a k lékařům, slavili společně narozeniny a vánoce. Dokonce byli spolu dvakrát na zahraniční dovolené. Jenže pak si našel novou přítelkyni a po svatbě začalo peklo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
17.1.2020 20:57
Řekla bych, že "po bitvě je každý generál" a jen si tak v duchu říkám, čím to asi bylo, že naši maminku, která porodila a vychovala čtyři děti, něco takového, co potkalo paní Irenu, nepotkalo?
Eva Hynkova
17.1.2020 20:17
Paní Ireny je mi líto, ve snaze vyjít vstříc se se zlou setkala. Stává se to i v lepších rodinách. Vliv druhého partnera svého potomka je mnohdy neskutečně tvrdý a bezcitný.
Neodpustím si upozornit na názor paní Skopalové, proč používá pejorativniho označení osoby, když sama neví jak v životě dopadne a trocha taktu by neškodilo.
Rady paní Kocčandrlové jsou taky úsměvné, radit druhemu, jaké udělal chyby je velmi primitivní.Nezná vůbec zákulisí rodinné peripetie.
Takové "předsedy zeměkoule" spíše v životě nepotkat. Trocha empatie by neškodilo.
Nedělám " chytrou ", ale kdo nezažil neví o čem píše.
Paní Ireně přeji pevné zdraví a veškerá rozhodnutí ,která udělala dle svého přesvědčení, udělala správně.
Danka Rotyková
17.1.2020 19:05
Je pravda, že se paní nemusela stěhovat, ale v životě jsem se setkala spíš s matkami, které se nedovedly správně rozhodovat v případě, že šlo o jejich vlastní děti. Kdyby tohle řešily se sousedkou, určitě by volily správnější cestu. Musí to strašně bolet. Jsem moc ráda, že jsem to zatím nepoznala.... taky je smutné, že s láskou někdy člověk doslova zblbne a dokáže zavrhnout ženu, která mu dala život ( a udělal by totéž, kdyby žil jeho otec?).
Soňa Prachfeldová
17.1.2020 19:03
Dobře udělala paní Irena, že dům prodala a osamostatnila se, jenže dočkat se od syna takového zacházení, musí být velmi bolestné.
Olga Škopánová
17.1.2020 18:00
Paní, žádný dům prodávat nemusela, stačilo, aby si najala právníka a z domu by se stěhoval povedený syn.
Lenka Kočandrlová
17.1.2020 17:20
Paní udělala zásadní chyby: jestli byl dům jen její,tak už dávno měla se synem vést rozhovory na téma jeho případné svatby,včas si zajistit ,aby s ní nemohli jen tak zatočit.Třeba se zahradou,žádná firma nemůže pronic zanic zničit zahradu,na vše by mělo být stavební povolení, o které ona musela sama požádat,atd. vypadá to,že se paní včas nestarala,do ničeho se nepletla,a možná sama dala synovi plnou moc na všechno a pak se jen divila a plakala.Nesmí se věřit nikomu,ani vlastním dětem,že budou dělat jen dobré věci,musí se člověk na všechno včas připravit,předpokládat vždy že by se mohlo stát něco horšího ,aby to pak nedopadlo,jako v tomto článku!
Jitka Caklová
17.1.2020 15:48
Každý jsme nějaký a všechno vychází ze soudržnosti rodiny. Rodiče s nemalou pomocí nás dětí vytvořili a nahospodařili velice slušný majetek. Když tatínek zemřel, vzdali jsme se děditství ve prospěch maminky a nejmladší bratr převzal hospodářství. Když zemřela maminka, za symbolickou částku jsme se tři sourozenci vzdali v bratrův prospěch. Co by asi měl ze života, kdyby z takového majetku měl vyplatit sourozence. Nevím, jestli si to umí někdo představit.
Dana Puchalská
17.1.2020 15:04
Moc smutný příběh. Paní nemusí být hned "blbá". Kdo nezažil, neuvěří. Přeji už jen další hezké a klidné dny a ať se daří.
Zdenka Hillová
17.1.2020 12:14
Neznám nikoho ,kdo až takhle dopadl, ale že děti jsou nevděčné vím od známe velice mě to mrzí ,že rodiče musí takové chování zažit je to smutné .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA