Ilustrační foto: pixabay.com
Opravdu byste chtěli být znovu mladí?
9. 2. 2020Zvláště ve zralém věku se začíná do našeho každodenního myšlení vkrádat řada nových otázek, co a jak bude dál. Někteří dokonce celkem oprávněně uvažují i o nemocech a konci života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Kuželková
9.2.2020 09:17
Když jsem začala psát,tak tu nikdo nebyl 2 dámy mě předběhly,to jen na vysvětlenou na začátek mého psaní
Růžena Kuželková
9.2.2020 09:12
Tal koukám,že jsem první,kdo se vyjádří.Neměnila bych ani za nic,prožila jsem príma život a doufám,že ještě nějaký čas prožiji.Někteří si stěžují na "socíka",já nikoliv i když jsem nebyla "kovaná soudružka",vždy jsem si dovedla poradit(někdy s úskokem,když jsem rodičům vyjednávala byt na tehdejší Domovní správě a hned u dvaří jsem "zahulákala "čest práci" a bylo vymalováno.Byt na výměnu byl do týdne,když jsme se přestěhovali z vesnice do města,tak nám nechtěla na "byťáku"dát razítko do OP k trvalému pobytuTak jsem šla k šéfovi na tehdejší VB s tím,že jako občan musím mít v OP potvrzeno trvalé bydliště stačil jeho jeden telefonát a neumíte si představit,jak se ona "dáma"tvářila,když mi dávala "štempl" do občanek a bylo toho více,takže si nevzpomínám,že bych byla znechucena tou dobou.Zatím fajn,jen aby zdravíčko sloužilo,to je teď ze všeho nejdůležitější.Přeji íčkačřům ať se daří.
Jitka Hašková
9.2.2020 09:09
Mladá bych rozhodně být nechtěla. Dětství nebyla žádná velká radost, mládí ztráta iluzí. I když jsem zpětně ráda, že mě máma svojí přísností dobře připravila na samostatný život. Těžko mohu říct, které období mého života bylo nejhezčí nebo nejsnadnější, vždycky to bylo namíchané, problémy i radost. Mladým nezávidím, myslím, že většina je rozmazlována a není připravena na řešení problémů v životě.
Marie 00000
9.2.2020 09:00
Mládí má svoje výhody - hlavně po stránce fyzické. Pokud bych měla být znovu mladá, bez zkušeností, znalostí zralého věku, a procházet znovu problémy, které jsem řešila, ani ne. Doba není jednoduchá, ani pro ty mladé. Pokud bych měla omládnout se svými zkušenostmi, znalostmi, tak by se se mnou nikdo nebavil, takže by to bylo také na prd. Jsem spokojená tak, jak jsem, a jsem vděčná za to co mám, že ještě chodím, vidím, slyším. Kdyby se mě někdo zeptal jestli chci být znovu mladá, tak bych se ho zeptala " Co za to"?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA