Čeští senioři mají jasno: Život v penzi není nuda
Ilustrační foto: ingimage.com

Čeští senioři mají jasno: Život v penzi není nuda

23. 1. 2020

Život v penzi je dost nudný a nezajímavý. Čeští senioři byli seznámeni s tímto tvrzením a měli se přiklonit k některé z pěti možných odpovědí. Nejčastěji znělo: Nesouhlasím.

aktivní senioři důchody
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Sataba
Pokud si do důchodu odneste tři až 5 koníčků které jste nemohli na plno dělat při zaměstnání jste vytíženi že nestíháte
Bohuslav Douša
...Nedávno se naši vnuci zeptali ,dědo co jsi v důchodu -nemáš dlouhou chvíli ?? Já jim řekl ani náhodou ,mám pořád co dělati-s pejskem na výstavu-y, s VW na srazy,focení ,komparsy-gastingy,něco dle sezony na zahradě-bazén, seniorské přehlídky dle možnosti a ,,potřeby,, ,občas na výstavu,kino divadlo ,výlet a,,furt,, to baví.....jen si počkejte až vy budete v penzi ,uvidíte sami...Amen.
Soňa Prachfeldová
Též je mi prima, slovo nuda neznam.
Věra Ježková
Děvčata, souhlasím s vámi. Šla jsem dobrovolně do důchodu o dva roky dřív. Dosud jsem toho nelitovala ani minutu. Lenko, v těch letech jsem se taky nudila.
Lenka Kočandrlová
Na důchodu je nejlepší to,že člověk už nemusí !!!,ale může!!!!! Čili,já se v práci honila 38 let,z toho 22 let jako OSVČ,tak nyní se můžu válet doma,klidně nikam nejdu,celý den si čtu. Co je to nuda,to znám jen z období mých 13 až 19 let,to jsem měla ještě moře času.
Jana Šenbergerová
Už jsem v důchodu dost dlouho, ale ještě jsem se nenudila. :-)
Danka Rotyková
Ten, kdo "vynalezl" důchod, by se měl stát ředitelem Zeměkoule ☺.....
Dana Puchalská
Dnes vyšel v MFD (v příloze) právě článek o seniorech.
Alena Tollarová
Do penze jsem se těšila právě proto, že teď mohu dohánět to, na co jsem celý pracovní život neměla čas. Děti to chápou a fandí mi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%