Foto: vedoucí kina Pohoda v Jeseníku
Fotoreportáž: Prosincová, poslední
30. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
31.12.2019 16:36
Krásné fotky, díky. Přeji vám hodně zdraví a stálého nadšení, ať nás zase potěšíte vašimi obrázky.
Anna Potůčková
31.12.2019 16:16
Po celý rok Tvé fotoreportáže byly překrásné a snad i třešinkou na dortu na tomto serveru. Tvé fotografie si moc ráda prohlížím a čerpám z nich mnohdy i tipy, co mám vyfotit na svých ne moc častých toulkách přírodou já.
Soňa Prachfeldová
31.12.2019 07:44
Krásné , půvabné jako vždy. Nasadila jsi Elenko vysokou laťku. Doufám, že budeš jako některé zpěvačky, které prohlašuji, tento rok končím s koncerty a za rok jsou tu zas :-). Takže se těším příští rok opět na Tve fotografické krásy. Přeji Vám v rodině zdraví, štěstí v Novem roce.
Dana Kolářová
31.12.2019 06:35
A já bych Ti chtěla poděkovat za trpělivost s jakou jsi pro nás připravovala měsíční fotoreportáže a těším se na další. Dobré světlo a dostatek foto motivů!
Alena Tollarová
30.12.2019 21:04
Svítíme skoro celé dny, ale Ty jsi celý rok rozsvěcela docela jinak. Věřím, že Ti to nedá a za měsíc tu bude další fotoreportáž. Jen co budete mít opravený ten zatracený odpad, budeš mít zase čas připravit pro nás další fotolahůdky. Třeba v lednu přijde i ta zima. Pozdravuj Tvé souputníky a pro nový rok 2020 přeji celé Tvé rodině pohodu a zdraví a specielně Tobě dobré světlo! :)
Alena Vávrová
30.12.2019 20:19
Elen, děkuji Ti za krásnou podívanou a přeji Ti do nového roku pevnou ruku a dobré světlo a další úspěšné vernisáže. Jakož i další fotoreportáže ;-)) ♥
Jana Kollinová
30.12.2019 17:52
Dokonalá fotoreportáž. Věřím, že v roce 2020 nás Elena překvapí novým projektem.
Marie Foltýnová
30.12.2019 17:50
,Zdravím Tě Elen.Tvé fotografie jsou krásné,výstavní.Co se týká odpadu,tak s tím bojuji každou chvíli.Zkoušela jsem ocet,sodu,prášek do pečiva.Nakonec jsem koupila agresivní gel nalila a zvonem kvedlala.Zase bude na chvíli pokoj.Přeji tobě a celé Tvé rodince mnoho štěstí a zdraví do toho magického roku 2020.
Marie Seitlová
30.12.2019 17:10
Elen, nešetři nás a neslibuj hlouposti. Na tvé fotoreportáže se těším a děkuji za krásné pokoukání. Sněhové budou v lednu. Přeji krásný příští rok tobě i Honzovi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA