Ilustrační foto: pinterest.com
Štědrovečerní večeře je kalorickou bombou. O svátcích je nutný pohyb
25. 12. 2019Vánoční hodování je sice velmi lákavé, avšak vystaví nezřízeným jedlíkům nepříjemný účet v podobě kil navíc.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Procházková
21.12.2020 21:48
Hlavní trik je jako pro všechno "všeho s mírou" a nesnažit se něco dohnat nebo se najíst do zásoby. Pokud byste chtěli k tématu dietních vánočních jídel více, než kalorické tabulky, tak tady najdete celkem zajímavé recepty https://www.pestryjidelnicek.cz/dietni-stedrovecerni-vecere/
Ladislav Vesecký
26.12.2019 11:37
Štědrý den si má každý užít do sytosti a žádné omezování, jsou to přeci nejkrásnější svátky v roce.
Hana Rypáčková
26.12.2019 09:44
Tak pohyb mám venčení psa každé 3-4 hodiny, ano , není moc počasí na tůry. Sladké nejím , salát byl bomba,i když hodně zeleniny a pivo je přece na trávení, ne?
Jarmila Komberec Jakubcová
26.12.2019 08:20
Moc jsem se nepřejídala, dnes jdeme s pár kamarádkami na pochod okolo Boleveckých rybníků, tak cca 7-8km. Naštěstí koleno už nebolí tak mu dám trochu zátěž. Cukrovím moc nemlsám, pivo nepiji a dnes s obědu bude zeleninový salát s kousky kuřecího masa.
Soňa Prachfeldová
26.12.2019 07:54
Ochutnam i mlsam, nijak neprehanim , mám ráda pohyb, sedět u tv mě nebaví. Jen to počasí je letos divné a na nějaké výšlapy není.
Danka Rotyková
25.12.2019 21:04
Procházku si dopřávám téměř celý rok, nejen o svátcích. A na přejídání jsem si dávala pozor skoro celý život, takže teď už to měnit nebudu. Jím ráda, ale přejídat se nehodlám.
Libuše Křapová
25.12.2019 15:40
Byla jsem se projít, zastavila jsem se na hřišťátku a protáhla tělo na mašinkách - a jdu mlsat. Mám splněno.
Anna Potůčková
25.12.2019 12:14
Kalorickou bombou jsou i rodinné oslavy a možná ještě větší, než zde zminovaný Štědrý den.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA