foto: autorka
Vánoční cukroví
21. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
21.12.2019 12:37
Nevím jestli se takto peče také v jiných zemích, ale u nás snad není hospodyňky, která by něco z tohoto "umění" neuměla a pro svou rodinu něco neupekla. Někdo ani nepočká na hotové a uštipuje kousky z těsta. Když ono to je také dobré! Uštipovali jsme také, dělali to i dcery a dělají to i vnuci. Mnohdy i u nás se musí přidělávat. Ale nevadí, hlavně když se v rodině vzájemně milujeme a máme se rádi.
Marie Novotná
21.12.2019 12:15
Jo,jo,každý rok stejné.Neujídat,znamená ochutnáváme. :-) Hezké vánoční svátky.
Naděžda Špásová
21.12.2019 10:56
Letos jsem udělala rekord, 19 druhů a 33 kg. Zbylo z toho tak 10 kg. Ale těší mě, že všem chutná. :-)
Libuše Křapová
21.12.2019 10:55
Danuško, á měla "myšky" miluící vánoční těsta v kledničce už mnohem dřív :-) Vystihly, kdy máma není v kuchyni a ďobaly a ďobaly - až jsem někdy musela těsto i přidělávat :-)
Dana Puchalská
21.12.2019 10:20
Ano. Právě to potajmu ujídané cukroví jsem coby malá holka vyloženě milovala. Ale byl to někdy oříšek najít jej.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA