FOTO: autorka
Výstava vánočních ozdob VIZOVICE 2019
13. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
13.12.2019 16:28
Ano, tyto ozdoby jsou vyráběné ve Dvoře Králové. V galerii jsme se totiž ptaly, kde se vyrábí.
Hana Nováková
13.12.2019 15:23
Teda Aničko, tolik krásy, to bych nevěděla kterou barvu dřív, asi bych tam strávila celý den. Miluji vánoční ozdoby různých barev, je to krása ruční práce, kterou Češi dokonale umí. Moje kamarádka vozila do USA hodně ozdob našich českých a její přátelé ji mohli utrhat ruce. Krásně jste doplnily síly tradičně - knedlo, zelo, vepř a dozdily jste to cukrárnou. Doufám, že vám nebylo těžko a že jste zvládly i krásný závěr. Děkuji za článek a nádherné fotky, které dokumentují vydařený den.
Marie Seitlová
13.12.2019 15:03
Krásné ozdoby, moc sei líbí a vy jste si to krásně užily. Před lety jsem byla na takové výstavě ve Dvoře Králové, kde se baňky stále vyrábí.
Anna Potůčková
13.12.2019 12:14
Jen mně mrzí, že se fotky špatně nahrály - ty první měly být na konci, takže děj našeho výletu dle fotek nutno začít od konce. Nechtělo se mně to už ale předělávat, tak jsem to nechala tak!
Dana Puchalská
13.12.2019 12:10
Aničko,to jsi se ale krásně rozepsala.A to jsi měla ještě nedávno obavy z toho,že nedokážeš nic napsat. A vida,je tu krásný článek. Kdybych tam vyrazila,asi bych prošustrovala taky hodně korunek. Taková krása na jednom místě se jen tak nevidí.Děkuji.
Zuzana Pivcová
13.12.2019 11:23
To jste toho stihly hodně, prodejní výstavu a ještě i cukrárnu. My jsme si před pár lety koupily se sestrou retro vánoční skleněné ozdoby, jaké bývaly za dob našeho dětství. I když jsme třeba neměly kolekci, tak některé skleněné ozdoby maminka koupila. Např. vršek stromku byl osázen sedícími ptáčky. Dnes jsou však ty kopie někdejších ozdob, skleněných figurek i korálkových hvězd, šíleně drahé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA