Foto: archiv autorky
Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Příchod spisovatele
7. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
8.12.2019 09:20
To si myslím, že najít spřízněnou duši je to nejlepší, co může člověka potkat...
Soňa Prachfeldová
8.12.2019 09:02
To mám radost, že diky icku je zde nové přátelství , dva lidé se zájmem o literaturu i j. obohacují tento portál.
Věra Ježková
8.12.2019 08:47
Moc vám děkuji. Jan Z. si vaše kladné ohlasy jistě zaslouží. Jendo, a tobě děkuji nejen za odbornou spolupráci, ale i za hezké kamarádství. :-)
Jana Kollinová
7.12.2019 19:11
Je skvělé, že navázali spolupráci a přátelství dva lidé, kteří měli to štěstí, že se poznali prostřednictvím portálu i60 a našli společnou řeč. Věrko, moc se těším, že s Janem budete prezentovat "ochutnávku" alespoň části některého z vašich společných projektů. Tvůrčích dvojic nebo skupin je zde určitě více. Nejznámější všem čtenářům je tvůrčí dvojice Zuzana Pivcová a hudební skladatel pan Muller, který již několik Zuzaniných básní zhudebnil a je i jejich interpretem se zajímavých hlasem. Zdá se, že se máme ještě na co těšit. :-)
Libuše Křapová
7.12.2019 18:47
Věrko, souhlasím :-) Já na Janově webu byla jen krátce, ale také si jeho příspěvků hodně cením :-)
Zuzana Pivcová
7.12.2019 18:37
Tak to vyhlášené téma začíná skutečně zajímavě. :-D Ano, věřím tomu, že díky portálu se spřátelí ještě mnoho lidí se stejnými zájmy nebo obdobného založení. Tvorba vás obou je nepřehlédnutelná a znamená pro portál obohacení.
Zdenka Soukupová
7.12.2019 17:14
Věro, Jene, přeju vám krásnou spolupráci i kamarádství. Jene, vaše články taky moc ráda čtu.
Jan Zelenka
7.12.2019 15:43
Tedy, Věrko, co ti mám k tomu napsat? Že to trochu přeháníš, že kafe v kavárně bylo dobré a že naše odborná spolupráce funguje. Díky za ni i za tento článek.
Jana Šenbergerová
7.12.2019 14:46
Krásný zážitek, Věrko. V tomhle ohledu vnímám íčko jako naprosto výjimečný fenomén. Kdo opravdu chce, najde si na něm, co je mu blízké. Lidí a možností je tu víc než dost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA