Ilustrační foto Elena Valeriánová
Kauza Slunečnice aneb Kdo nechce, hledá důvod
3. 12. 2019Senioři hýbou republikou. Ať jsou za volantem, za nákupním vozíkem v Kauflandu, kupují si jízdenku do vlaku či bezmocně leží na lůžku v Domově důchodců.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
3.12.2019 19:03
Libuško, napsala jsi to moc hezky a je dobře, že se na to přišlo. Trochu se bojím, že takových zařízení je v Česku víc.
Libuše Křapová
3.12.2019 18:38
Díky za ocenění článku. Ale obávám se, že nás mají politici a hlavně pan Kajnar "na háku"
Zuzana Pivcová
3.12.2019 18:24
Tento článek by měl být zveřejněn na různých portálech i v denním tisku, každý poslanec by ho měl mít jako povinnou četbu před sebou v lavici. Pan bývalý primátor Ostravy má nejspíš své rodiče, pokud ještě žijí, zabezpečené v drahém penzionu, na který téměř nikdo finančně nedosáhne. Kritizuje děti odložených seniorů, ale ty staré lidi nazývá tak, že se z toho dělá špatně.
Margita Melegova
3.12.2019 16:51
Hulvati na korytech, nic nevidi nic neslysi hlavne, ze se jim sypou penizky.
Jitka Hašková
3.12.2019 16:50
Děkuji Líbo, kéž by se tvůj článek mohl dostat ke všem politikům. Vzpomínám, jak jsem měla nechodící maminku v LDN až do smrti. To, že jsem za ní chodila a mohla urgovat různé nevhodné záležitosti. Jsem ráda, že se najdou stateční lidé, kteří na to upozorňují.
Libuše Křapová
3.12.2019 16:27
Je to o nás, proto nás to všechny zajímá. Mne navíc jako bývalou profesionálku tihle lidé strašlivě štvou. Stačí jich jen několik a ty nerozhodné svedou a těm slušným kazí pověst. Paní Lhoťanová je opravdu dobrá.
Alena Tollarová
3.12.2019 13:47
Děkuji, Libuško, že ses ujala role zprostředkovatele této kauzy zde na íčku. Je to ostudné, co se taky děje. Všechno je o lidech ...
Zdenka Soukupová
3.12.2019 13:03
Nechci být pesimistka, ale mám takový nepříjemný pocit, že se kauza po prvotních emocích zase tiše odsune do neznáma, jak to u nás bývá zvykem; bohužel. A doufám, že se do podobného zařízení nikdy nedostanu. Souhlasím s Ivanou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA