„Mých 30 let“, jako ve filmu se špatným začátkem, ale krásným koncem.
foto: Radovan Cakl

„Mých 30 let“, jako ve filmu se špatným začátkem, ale krásným koncem.

1. 12. 2019
Soutěž - Mých 30 let
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Život bývá mnohdy obtížně zvládnutelný. Jen silní jedinci, jako vy, dokáží takové překážky zdolat a žít.
Jitka Caklová
Děkuji za příspěvky. Odžila jsem si pouze to, co jsem si odžít měla a dnes už naštěstí vím, že boj do mého života nepatří. Jaké si to udělám, takové to mám i bez boje. Boj nahrazuji láskou ♥
Anna Čípová
Jitko, zvládla jsi toho opravdu hodně. Smekám a přeji vše dobré.
Zuzana Pivcová
Bylo na Tebe naloženo hodně, protože patříš k silným individualitám. Osvědčila ses za všech okolností. Přeji Ti, že jsi šťastná.
Jitka Caklová
"POSELSTVÍ Adžňána (nevědomost) může být odstraněna přijmutím universálnosti Boha a splynutím individuality s universálním. Nejdříve procvičujte postoj "nenu nívadu" ("já jsem tvůj"). Dovolte vlně ve vašem srdci objevit a přijmout skutečnost, že je součástí moře. Tento první krok není tak snadný, jak se zdá. Vlně trvá velmi dlouho než si uvědomí, že právě obrovské moře v pozadí umožňuje její existenci. Její ego je příliš silné, než aby jí dovolilo být dostatečně pokornou, aby se poklonila moři. Vy se ale přesto držte této myšlenky tak jako se drží kotě své matky, běhá za ní a naříká o pomoc o mléko a všechny zbytky ega budou odstraněny. Tento krok člověka nakonec přivede k uvědomění, že dualita neexistuje, že je pouze jedno!" Nic méně: "Na náběžné hraně nikdy nestojí davy. Je vám tedy jasné, že nebude mnoho lidí, s kterými byste o tomto mohli mluvit."
Mirek Hahn
Páni ! Smekám před tou spoustou pozitivní energie. To není osud, to je vlastní přístup k životu. Radha soami deva devi, Radha soami sat nam. :-)
Soňa Prachfeldová
Jitko prožila sis těžká období, zasloužíš si , abys byla teď už jen šťastná. Muselo to být hrozné období s dcerou, naštěstí neštěstí jsou už za tebou . přeji ti dlouhý spokojený život s Radkem.
Lenka Hudečková
Jitko, klobouk dolů, máš za sebou těžký život. S výčtem operací jsem na tom podobně, jen asi většina mých nebyla tak závažná jako ty Tvoje, i když....nebyly ani jednoduché. Tak se drž a pozdravuj svou druhou drahou polovičku ♥♥3
Hana Rypáčková
Pěkně nabitých třicet let událostmi. Ať se ti nadále daří, Jitko..
Eliška Murasová
Jitko, ať Tě život i nadále baví ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%