Peruc a rozhledna Stradonka, aneb nepovedený výlet
FOTO: autorka

Peruc a rozhledna Stradonka, aneb nepovedený výlet

24. 11. 2019

Ne vždy se všechno vydaří podle našich představ. A to se mi stalo právě při výletu do míst, kudy kráčely dějiny. Kdo by neznal pověst o Oldřichovi a Boženě, kterou nám tak pěkně předestřel Alois Jirásek?

Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Konec dobrý - všechno dobré! Pozdravuj Zbyněčka . Já to rozmazávat nebudu, alébrž držet pěsti i nadále ♥ !
Dana Puchalská
Perfektní výšlap s dramatickou, ale hurá se šťastnou koncovkou. A opravdu krásné fotky.
Marie Novotná
Já se z Tebe picnu!!! Ještě že máš zlatého muže.
Jana Šenbergerová
Protože jsem bývala stejná ranařka, docela tě chápu. Občas potřebuje odvážný člověk zažít nějaký průšvih, aby se vrátil na zem. Ještě že toho chápajícího zlatého Zbyňka máš. Pavel mě už pro jistotu samotnou nikam nepustí. :-)
Eva Mužíková
Alenko, Tvé články a fotky mne vždy velmi zaujmou, nikdy je nepřehlédnu. O tom to ale dnes není, vzhledem k dlouholetému našemu hezkému přátelství Ti ale musím napsat, že je to již po několikáté, kdy jsem si řekla - ta holka nemá rozum!!! Podle mne často těmi svými singl výstupy hodně riskuješ. To jsi opravdu tak lehkomyslná, vždyť tentokrát jsi tam mohla opravdu někde zkejsnout... A co na ty Tvé riskantní výpravy říká manžel?? Alenko, vím, je to vaše věc, ale já mám někdy pocit, že takovéto riskování je vůči sobě i rodině nezodpovědné. Bojím se o Tebe děvče, proto jsem si toto dovolila napsat...
Naděžda Špásová
Jo, těch hvězdiček má být samozřejmě 5 ****** a více. Blbě jsem rolovala.
Naděžda Špásová
Álo, vzhledem k tvému výletu na Sedlo, bych ani neřekla, že tě Stradonka poučila. Ale je to samozřejmě tvoje věc. Peruc taky znám, mám o tom i článek, my jsme tam byli před pár lety a před létem a měli jsme krásně. Dokonce mám podobné fotky. :-)
Elena Valeriánová
Aleno, já už ti vyčinila hned po tomto dobrodružství. Ona to není žádná legrace, takže drž se pravidel pro šťastný návrat. Jinak článek a fotky jako vždy za pět x pět hvězd!
Hana Nováková
Děkuji za článek a krásný příběh doplněný poutavýma fotkama
Helena Votíková
Alenko fotky máš nádherné, ale zažít bych to takhle sama samotinká moc nechtěla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%