Foto: autorka
Pohled z okna, aneb - paneláky jsou také fotogenické...
20. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.11.2019 17:33
Díky Lidmilo za milá slova, někdy na mraky nad Ještědem, nebo večer na tisíce světel pod ním čučím a čučím. Libore, dík.
Lidmila Nejedlá
23.11.2019 11:32
Evko, to je paráda! Máš krásný rozhled i pohled na ten boží svět. Z mraků kolem Ještědu jde strach. Tak ať se ti v tom sedmém patrovém nebi daří.
Eva Mužíková
22.11.2019 11:32
Zdeno, já bydlím v sedmém. Vždy když ke mně přijde syn, první jeho kroky vedou na balkon. Když mi tento byt sehnal, netušila jsem, co mne čeká. Napsal mi, když poslal adresu bytu - : " Maminko, Vratislavice Tě uchvátí", měl pravdu:((( Díky Zdeno.
Zdenka Jírová
22.11.2019 01:11
Také bydlím v paneláku, ale v 1. patře, tak velký výhled nemám. Pro jednu minulou soutěž jsem vyjela výtahem až na půdu a vyfotila hezký výhled do Krušných hor. Vaše fotky jsou moc pěkné.
Eva Mužíková
21.11.2019 19:06
I vám dvěma, Soni a Jindřiško děkuji za slovíčka. Jindřiško, to je asi tím, že mám ráda život, jsem obklopená krásnou přírodou a umím si dělat radost z maličkostí. A také dělám ráda radost ostatním. Když něco udělám nebo napíšu, už se těším, jestli se mi podařilo vyvolat úsměv na tvářích. Já se mnohdy nad těmi mými výtvory také chechtám a čím jsou prdlejší, tím více :)))) ...
Jindra Hubačová
21.11.2019 16:29
Evičko, jak Ty to děláš, jsi vždy veselá a vtipná ! Hezké povídání zpestřené básničkou a pěknými fotkami. Děkuji.
Eva Mužíková
20.11.2019 22:06
Děkuji vám, nečekala jsem tolik milých slov. Dokonce i ve verších. Ivanko, máš pravdu, louka plná květin nemůže betonu konkurovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA