Foto: Zuzana Pivcová
30 let naší svobody
16. 11. 2019V poslední době se občas setkávám s názorem, že se lépe žilo před rokem 1989. Tak jsem se rozhodla, že k tématu napíši pár slov.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Gebauerová
16.11.2019 18:56
Jediný příspěvek,se kterým mohu na 100% souhlasit je paní Špásové. A dodávám, že ne všechno bylo špatné. Máme svobodu, sbíráme víčka na nemocné děti, sposta lidí sotva vyžije, po ulicích se válí bezdomovci a feťáci, ztrácí se ohleduplnost a soucit.
Zuzana Pivcová
16.11.2019 18:50
Jarmilko, jsem ráda, že jsi mimo jiné napsala víc, v čem spolu se synem podnikáte, moc vám to přeji, je za vším nelehká práce. Rovněž za Tvými dalšími aktivitami. Je dobře, že si pak zase dopřeješ zajímavou dovolenou. Díky.
Zdenka Soukupová
16.11.2019 13:58
Jarmilo, vzala jste to za správný konec. Fandím Vám i Vašemu synovi.
Naděžda Špásová
16.11.2019 12:48
Ne fakt že chleba bude vždycky o dvou kůrkách a nic není zadarmo, ani teď a ani před 30 lety. Alespoň ne pro obyčejné lidi.
Anna Potůčková
16.11.2019 12:36
Jaruško moc hezký článek a dokáži si představit, jak Ti asi bylo když se syn nevrátil. Já osobně bych to nesla velmi, velmi těžce. Naštěstí přišla svoboda a hranice se otevřely všem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA