Ilustrační foto: ingimage.com
Když někdo zemře. Co říkat a co dělat?
13. 11. 2019
Upřímnou soustrast. To je věta, kterou téměř každý vysloví, když se dostane do kontaktu s člověkem, kterému zemřel někdo blízký. Ale co dál? Mlčet? Mluvit? Co říkat? Utěšovat?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
13.11.2019 13:26
Byla jsem na mnoha pohřbech,tak vím,co by se mělo dělat.Jenže dnes je zvykem žádný pohřeb ani nedělat....Zažila jsem před více lety,že zemřel můj bývalý šéf a dobrý kolega.Jeho manželka ho nechala spálit bez obřadu,rozprášit někde na loučce. Vůbec jsme nevěděli,že zemřel a nikdo se s ním nemohl vlastně důstojně rozloučit.Myslím si , že kdysi byl pohřeb takovým zlatým hřebem života nebožtíka,dnes se s lidmi hodně zachází jako s věcí a obřad není žádný.Kolikrát výmluva na nedostatek peněz je hodně trapná!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA