FOTO: autorka
Stezkou Ulriky von Levetzow krajem českého granátu
1. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
1.11.2019 15:37
Alenko, Tvoje cestování mne opravdu moc baví... Také jsem si představila, jak dáváš foťáček do správné polohy a prcháš na skalku... Ty jsi zkrátka nepřekonatelná turistka a fotografka... díky. Bertice
Alena Vávrová
1.11.2019 15:09
Milá Ali Šlápotová, tak to se ti zase něco povedlo. Z Třebívlic pochází moje kamarádka sousedka za plotem, jednou jsem tam s ní šla (jako ty dvě panenky silnicí) z našeho pobytu se sborem v L.Mšené. V Třebenickém muzeu jsme kdysi byli a obdivovali české granáty i soupr. Ulričiných šperků. Do Dřemčic jsme jezdili k p. Šimonkovi pro broskve a meruňky a pří té příležitosti jsme jednou vzali Košťálov útokem stylem "rovnou za nosem". Moc ráda jsem si tyto místopisné názvy připomněla. Fotky prima a vlastní foto tím spíš!
Naděžda Špásová
1.11.2019 14:52
Do Třebívlic jsme se jednou vyoravili, ale netrefili jsme tam. 0 Ulrice jsem slyšela u nás v muzeu na výstavě kamenů. Udělala jsi si hezký výlet, jak už jsem někde psala, sama bych chodit nemohla. Moc hezké fotky. :-)
Drahomíra Stínilová
1.11.2019 13:56
Děkuju moc za perfektní reportáž. Už jsme tam měli namířeno před lety a marně jsem hledala výstřižek z novin o tomto koutě Středohoří. Tenkrát nás okouzlila Roudnice a než jsme prošli všechny památky, bylo už pozdě na další pokračování našeho výletu. Jsem ráda, že vím, kam se vypravit v létě. Fotky a popisky jsou užasné.
Marie Novotná
1.11.2019 12:18
Toulavé boty Ti moc sluší.A díky tomu se dívám na místa,o kterých jsem nikdy neslyšela.Krásný výlet .
Dana Puchalská
1.11.2019 11:19
Moc zajímavý výlet. Jsi tulačka číslo 1. Mně osobně by se moc líbilo posezení u Dřemčického rybníčku. Ta pohoda a klid. Rybníky a vodu mám ráda odjakživa. Děkuju.
Věra Ježková
1.11.2019 11:18
Ali, děkuji. Knihu Dostavník do Výmaru, která vypráví příběh těch dvou, mám doma a četla jsem ji několikrát.
Anna Potůčková
1.11.2019 10:20
Ali moc hezké pěší putování. Ráda jsem se alespoň takto virtuálně prošla s Tebou a pokochala se moc hezkými fotografiemi! Díky!!
Zuzana Pivcová
1.11.2019 10:16
To byl krásný výlet a navíc ještě spojený s kouskem historie - tedy příběhem Goethovy poslední lásky. Dnes by možná ten obrovský věkový rozdíl už nehrál takovou roli. :-D České granáty mám moc ráda, ale o nějaké staré rodinné šperky s nimi nás připravil před více než 20 lety zloděj, který vykradl sestře byt. Moc hezké, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA