Ilustrační foto: ingimage.com
Nechápeš, co cítím. Věta, které muži nerozumějí
23. 10. 2019
On vůbec nechápe, co cítím. Nedovede se vžít do mých pocitů. Neví, nad čím přemýšlím. Neví, co mu naznačuji. Toto často říkají ženy o svých partnerech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Dostal
28.8.2022 08:39
:-) :-) Naslouchání svým protějškům a soucítění často brání fakta; jak prosté, milý Watsone... :-) :-)
Andrea Bravermanová
28.8.2022 07:33
Tak on se nepropojí, jjo.
Zajímavé, ale ona profese zrovna psychologa o tom propojení tak nějak je. A psychologové muži existují, takže houbeles, nechce se jim, hodlají se uzavřít a vyřezávat.
Pak by neměli žít v páru.
Věra Ježková
28.10.2019 22:09
Oldo, to je super: „Je to, jako mluvit do chlapa.“ Někdy to ve snaze o rozhovor či alespoň pozornost použiju a budu tě citovat. :-)
Oldřich Čepelka
28.10.2019 18:10
"Ona mě vůbec neposlouchá". Tak tohle naopak já říkám o své ženě. Jsem plný plánů, ale i zážitků, postřehů - a je to jako mluvit do chlapa! No ale spolu žijeme 47 let (přibližně, kdo si to má pamatovat?), tak to snad vydržím(e), ne?
Věra Halátová
28.10.2019 08:10
Takhle "knižně" se vyjadřuje jen jedna žena z mnoha mých známých. Když ji slyším mluvit, tak se mi, lidově řečeno, otvírá kudla v kapse. "Takto žít nemůžu!" "Nikdo neví, co já cítím!" A podobná klišé z laciných románků pro ženy. Nedivím se, že to toho muže dohání k šílenství, ale ta jeho byla teatrální už, když ji poznal. A další extrém je "otevřenost" z amerických filmů. "Rozvázaly se mi tkaničky u bot!" "Chceš si o tom promluvit?"
Danuše D'Engeli
24.10.2019 19:26
Je to velký úspěch, když spolu partneři vydrží třeba 50 i více let. Muži se liší od žen. Zastávám názor nikdy nikoho nenutit , kam má směřovat. Jak jsem již psala, nechat druhého být, když nechce řešit vůbec nic. A hlavně si od mládí vypěstovat svoje vlastní záliby, o které se v "chmurném" čase můžete opřít. Každý šlověk by měl být odpovědný hlavně sám za sebe. Hezký večer.
Jitka Caklová
23.10.2019 20:42
V roce 2000 jsem si koupila knížku, Allan a Barbara Peaseovi - Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách. Prima čtení o tom, kterak se vědecké poznatky dají podat humorně. Ideální je, když mezi partnery funguje telepatie. Když na něco myslím a v momentě kdy to chci vyslovit, začne mluvit manžel, nebo naopak :-)
Věra Ježková
23.10.2019 20:17
Danko, nic nevyhloubáš. Dělej něco užitečnějšího. Přítele a sebe řadím k těm, kteří uvedenou evolucí neprošli. Máme to přesně naopak. :-)
Lenka Kočandrlová
23.10.2019 18:03
Já zas nechápu,proč by muži nám neměli rozumět?! Stačí říct zcela konkrétně,co a jak,kdy,kde,kolik atd. chci. Oni nás slyší dobře,jejich svět je možná trochu jiný,než si myslíme,ale v základu stejný,jako náš. Stačí chtít slyšet,co říká,nespoléhat se na to,že on by to měl "vycítit". Tyhle rozchody po létech nějak nechápu, když za tím není zamilovanost do jiné/jiného, nebo obzvlášť hnusné chování,alkohol,drogy,gamblerství,chorobná žárlivost,lakota....,tak jen proto,že "on nechápe,co cítím",tak to se mi jako důvod nezdá!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA