Ilustrační foto: ingimage.com
Pes jako zkáza partnerského vztahu
22. 10. 2019
Muž nejede se ženou na dovolenou, protože jim nemá kdo pohlídat psa a dotyčný jej odmítá dát do psího hotelu. Žena projevuje psovi více pozornosti, než svému partnerovi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
23.10.2019 13:16
U nás na vesnici mívala psa snad úplně každá rodina, některá i dva nebo tři. Tenkrát jsem si život bez psa ani nedovedla představit. Dnes si nedovedu představit naopak život se psem. Je to zkrátka denní povinnost. Co s ním, když budu nemocná? Co s ním, když chci někam na pár dní odjet? S ním v žádném případě cestovat a starat se o něj v cizím prostředí nechci. Jsem bez psa (případně jiného zvířete) spokojená.
Jitka Caklová
23.10.2019 10:46
Naše zkušenost: Manžel psa nikdy neměl. Po rozvodu se seznámil s ženou, která psa měla a sblížil se s ním. Po pár letech se pejsek stal předmětem dědictví. Za dobu co byli sami, pejsek doma celé dny trpěl samotou, protože manžel byl v práci. Nakonec pejsek dožil u nás. Pro nás oba to byla velká zkušenost a dnes oba, ať jeden, či druhý víme, že pejsek nám druhého nenahradí.
Soňa Prachfeldová
23.10.2019 10:28
Měly by být oba rádi zvířátka respektive psy. Pak jsou to společné procházky , někdy i noví kamarádi se psy. Každopádně je to domluva těch dvou co spolu žijí.
Jitka Hašková
23.10.2019 10:02
Asi s tím problémy jsou. Moji rodiče si psa - fenku pořídili už jako starší a zpětně si myslím, že to jejich vztah spíše posílilo. Když táta umřel, máma byla ráda, že měla psa.
Jitka Caklová
23.10.2019 09:17
Obecně platí, že jelikož, nebo právě proto, jde o ho..o, stále to vyvolává mezi pejskaři a nepejskaři, ten největší spor. Jak ode mě může žádat toleranci někdo, kdo si ani neumí uklidit po svém psovi? Jak by to asi vypadalo, kdyby hospodář nevykydal hnůj. Pohoršujeme se nad "týráním" zvířat, která se po břicho brodí v hnoji a ani si neuvědomujeme, že tento problém je to samé, jen "na štěstí" ve větším prostoru, proto se nemusíme brodit.
Jitka Caklová
23.10.2019 08:48
Jsme lidé různí a svědčí o tom i "výživná" :-) diskuze u mého článku "Zvířata a já". Ať si to má kdo chce jak chce, mě už ani psí exkrementy, za naším, vzorně stříhaným plotem nevadí. Už je ani rozčílená neuklízím jako dřív, naopak, když jsem naposledy stříhala plot, mám na to systém, abych je nerozšlapala, nebo zametáním nepoškodila, lépe pak vyniknou. O mě přece nevypovídají, vypovídají o páníčcích, kteří se svými miláčky chodí kolem plotu na vycházku, tak ať si tu "krásu" vychutnají.
Soňa Prachfeldová
23.10.2019 07:58
Psi vždy neodmyslitelně patřili a patří do meho života, tolik radosti jen prožila ať už na výstavách, či s dobrou partou na cvicaku. Ráda ještě dnes se toulám s Mysty po přírodě a pár dní toulek na Šumavě. Máme to štěstí, že bydlíme v domě se zahradou . Nekteri majitelé psů jsou bezohlední , zejména v parcích , ve městech. Někteří nemajitele psů zase nadávaji na všechny psy. Je to v lidech, v jejich přístupu ke společnosti, přírodě, v jejich toleranci.
Anna Potůčková
22.10.2019 20:09
S manželem oba máme pejsky moc rádi, provází nás životem od prvního dne našeho příchodu na svět. Oba pocházíme z vesnice, kde téměř v každém domě pejsek je. A vůbec nám nevadí, že díky psům nemůžeme na společné pobytové výlety. Ale změna už se plánuje, pejsky dochováme a riskovat to, že by se mohlo stát, že je opustíme nechceme. Pejsky máme ve věku 10, 9 a 5 let
Olga Škopánová
22.10.2019 17:01
Nejhorší je, když si lidé myslí, že jejich pes musí být stejně příjemný cizím lidem jako jim.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA