Foto: autorka
Půjdeš se mnou na Petřín?
20. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
20.10.2019 19:20
Nejdříve jsem koukla na Tvé fotky a říkám si, jsou nějak nezvykle nevýrazné. Teprve po přečtení mi to bylo jasné -nebe pokrývala ocelová šeď. Tím ale neříkám, že se mi fotky nelíbily, naopak fotky i článek zajímavé.
Zuzana Pivcová
20.10.2019 18:58
Vybavila se mi ta divoká písnička s textem Gábiny Osvaldové. Z popsané trasy znám jen část. Vaše procházka se mi moc líbí, alespoň na fotkách.
Věra Ježková
20.10.2019 17:53
Petřín náhodou umím. Několikrát jsem byla na 1. máje i u Máchy. V letohrádku Kinských jsem už téměř štamgast. Ráda jsem se s vámi prošla.
Danka Rotyková
20.10.2019 17:22
Krásné fotografie. Já tam letos byla po 3 letech a říkala jsem si, že je to škoda. Měli bychom si krásná místa užít, dokud to jde, že.
Naděžda Špásová
20.10.2019 14:17
Na Petříně jsem taky kdysi párkrát byla. Ráda jsem se tam zase podívala. Hezké fotky. :-)
Elena Valeriánová
20.10.2019 13:09
Praha je, jak vidno z tvých fotek, úžasná a nádherná za každého počasí. A nebo to bude uměním fotografky vystihnout vždy správný úhel pohledu. Mám ráda různá zákoutí a pražské detaily. Děkuji.
Jitka Hašková
20.10.2019 13:04
Bezvadné. Díky. Fotky ti vyšly úžasně, vzhledem k tomu ocelovému nebi jsem docela měla obavy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA