Foto: autorka
5. Co tak třeba Albánie? - Pozor, je tam kůň!
21. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
28.10.2019 11:32
Dano, to bude ono, Borsh :-) Já si to tak nějak napsala, ale pak to po sobě nerozluštila :-) Díky za nápovědu. Co se týká muslimů - tak nám zase průvodce říkal, že je to převažující náboženství, ale velmi umírněné. Rozhodně se nad nikým nepovyšují a nedávají najevo žádnou povýšenost.
Dana Novotná
28.10.2019 11:05
Podle fotky bych řekla, že jste jeli přes Llogardský průsmyk. A pravděpodobně jste se stavovali v restauraci Borsh. Tam teče vodopád a voda z hor přes restauraci. Bylo to úžasné. A ani těch muslimů není v Albánii tolik, co se říká. Albánsko-česká průvodkyně nám to potvrdila. Neviděla jsem tam snad žádné. Jinak jsem si zavzpomínala na super dovolenou. Díky
Libuše Křapová
21.10.2019 21:51
Díky za všechny komentáře, jsem ráda, že se vám mé povídání líbí :-)
Eva Mužíková
21.10.2019 20:07
Libuško. Tvé články, které jsem už četla na Matyldě, mne stále baví...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA