FOTO: autorka
Podzimní procházka okolím Vratislavic nad Nisou.
17. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
19.10.2019 17:16
Děkuji za slova chvály, těší mne vždy velice, až zas na mne sedne múza, objevím se - Betice:)))))
Libuše Křapová
18.10.2019 14:42
Ta naše Bertice napsala báseň krásnou velice. Tak moc se mi to líbilo, až se mi básnické střevo zanítilo :-)
Soňa Prachfeldová
18.10.2019 08:06
Ty naše Bertice, bezva ,tvoje veršování mám moc ráda, jak lehce a vtipně umíš dát. Fotky krásné.
Alena Tollarová
17.10.2019 19:15
Ty jsi vyšla bez mobilu? Ty ty ty! :) Fotit draka v letu není žádná legrace, u nás jeden visí na drátech, asi si ho půjdu cvaknout, to půjde snadno. Kytičky Ti krásně kvetou, škoda, že jim brzy bude zima.
Alena Vávrová
17.10.2019 13:08
Móc hezkéé, Evko. Takhle popsat výlet do přírody jen tak nikdo nesvede, tobě se to ale vždycky k radosti naší povede!
Lenka Hudečková
17.10.2019 11:51
Tento park já dobře znám, vždy tam ráda chodívám.xxx
A koníčky z farmy taky, však bydlejí kousek od Tebe a od mého tatínka (dříve) taky. xxx.
Chodíval k nim hrozně rád, každý den se podívat.xxx
Evi, moc krásně jsi to zveršovala a nafotila ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA