Ischia jako na dlani
Kostel Soccorso ve městě Forio. FOTO: pixabay.com

Ischia jako na dlani

13. 10. 2019
cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Broumová
Díky, ráda si tímto připomínám místo, kde už jsem několikrát byla. Bydlíváme ve Foriu, také mám nejraději "Posseidonky". Ještě bych přidala dopravní chaos, je až zábavný a přátelský. Jen na tu sopku bych nešla, spokojeni byli jen turité, kteří chválili jen pořádný výšlap, ale nic víc.
Anna Potůčková
Jarmilko, díky za nádhernou reportáž ze země, kde jsem nikdy nebyla, kde nikdy ani nebudu. Fotky nádherné, tak alespoň trošku je představa, jak krásně tam je!
Věra Ježková
Jarmilko, hezká reportáž; tyto kraje mě ale nelákají. Film „Nebožtíci přejí lásce“ je kouzelný.
Hana Práglová
Jsem rára,že jsem se dostala někam ,kde jsem ještě nebyla.. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%