Ilustrační foto: ingimage.com
Všechno je jinak
3. 10. 2019Tak mě zas jednou inspiroval redakční článek na téma vztahu mezi matkami a dcerami. A dřív než se dostane hluboko pod čáru, cítím potřebu se k němu vyjádřit něčím, co bych mohla nazvat jakousi osobní bilancí...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
3.10.2019 07:33
Já vím, krev není voda.... Mě maminka neučila nic stylem, "tohle dělej tak a tak, protože tak je to správně", jen jsem se dívala a utvářela si svůj svět, který vyhovuje mně. To mi ale došlo, až mnohem, mnohem později, když jsem svoji dceru chtěla vychovat k obrazu svému stylem, "protože jen tak jak to dělám já, je to správně". A když jsem se vdala, tak první co mi tchyně řekla bylo, "Já jsem si myslela, že za to všechno, co jsem pro syna udělala, peněz našetřila, že si koupí auto a on se zatím oženil". Tolik byla nešťastná. Na její obhajobu ale musím podotknout, že byla výborná kuchařka. Hodně jsem se od ní naučila, protože u nás doma na žádné vyváření, kvůli pracovnímu vytížení, nebyl čas.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA