Ilustrační foto: ingimage.com
To já nejím. Věta, kterou říká stále více lidí
2. 10. 2019
To nejím. To nemůžu jíst. To pro mě není vhodné. Tyto věty jsou v posledních letech slyšet čím dál častěji. Lidé ze svých jídelníčků vyřazují řadu potravin v přesvědčení, že tak pro sebe činí to nejlepší. Ale běda, když mají vysvětlit, proč to vlastně dělají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Fialová
2.10.2019 10:12
Pravděpodobně jím asi jako Iva už od začátku roku(bez příloh a lepku).Mám dole 20kg a nikdy jsem se necítila líp,než teď.Snížil se mi cukr v krvi,cholesterol i KT.A co jsem naposled viděla,tak zrovna Cajthamlová pěkně přibrala.
Jitka Caklová
2.10.2019 10:12
Pro mě je důležité znát sama sebe a vědět že stav těla je závislý na stavu ducha. Vím to, protože vždy jsem jedla všechno, stejně jako jím dnes, jen s tím rozdílem, že před dvanácti lety jsem měla o dvacet kilo víc.
Dana Puchalská
2.10.2019 09:53
Znám spoustu lidí, tedy žen, ze svého okolí, kteří dělají v rámci zdravého stravování podobné nesmysly. Bývalá kolegyně si neuváženým doslova skokem do tzv. RAW stravy přivodila 3 měsíční léčbu. Nejdříve pobyt v nemocnici a pak domácí léčení. Teď už je z toho nejhoršího venku, ale..... Toužila být jako proutek. Teď už jí všechno ale v malých dávkách. Myslím, že už tohle nikdy dělat nebude.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA