Výběžek, konec světa
FOTO: autor

Výběžek, konec světa

28. 9. 2019

Jde o výběžek Frýdlantský, na severu Čech. Na mapě ho vidíte jako to druhé „ucho“ na hlavě republiky. A konec světa? Geograficky je to jednoznačné, ze tří stran je to území obklíčené Polskem a čtvrtou stranu přehrazuje hřeben Jizerských hor.

cestování
Autor: Mirek Hahn
Hodnocení:
(4.6 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Mirku, umíte se dívat kolem sebe.
Věra Ježková
Mirku, prima článek a fotky. Byla jsem tam asi před 30 lety.
Jitka Caklová
Jóó Lázně Libverda a okolí!! Mirku dík za krásnou připomínku na začátek mých lázeňských léčebných pobytů v roce 1998. Prima článek i fotky :-)
Anna Potůčková
Od lonského roku i já tato krásná místa znám, byla jsem tam v lázních LIBVERDA
Lidmila Nejedlá
Mirku, ráda jsem si tvůj článek přečetla, nikdy jsem tam nebyla.
Blanka Macháčková
Delší články vynechávám ale ten tvůj jako obvykle stál za to. Dobře se čteš (tedy tvé články).
Alena Vávrová
Moc hezky ses potoulal, Mirku. Dík za sdílení ;-) .
Drahomíra Stínilová
Ano, zapomenutý kraj. Ještě za totality pořádal můj zaměstnavatel nakl. Academia výlety spojené s odbornými výklady redaktorů, např. na geologii, historii atd.Taky jsme zamířili do Frýdlantského výběžku. Pamatuju si přesně ty ošuntělé továrničky, polorozpadlé domky. Ještě nebylo moc pěkné počasí, tak to na člověka šedivě doléhalo . Ale jinak krásný a zajímavý kraj tak jako Váš článek i fotky
Marie Doušová
Na Frýdlansku to znám ,hodně často tam jezdíme,máme tam příbuzné . Okolí je opravdu zajímavé , lázně LIBVERDA a SUD jsou dost navštěvované. Hezké fotky a povídání se také hezky četlo.Dík.
Elena Valeriánová
Mirku, s chutí jsem se začetla do vašeho vyprávění, tam by se mi toulalo, tam by se mi líbilo. Fotky jsou krásné a některé přímo k rozjímání. Děkuju mnohokrát.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%