Ilustrační foto: pixabay.com
Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík
22. 9. 2019Náhle, ve věku 77 let, zemřel František Mendlík, náš dlouholetý aktivní čtenář, který obohatil portál i60 o několik stovek povídek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
23.9.2019 09:58
Pane Raška, dík za připomenutí a vzpomínku na Františka ,který byl velký tahoun v politice a na rinqu i60.
Život prožil pestrý a hodně lidem prozářil chvilky s jeho povídkami a šťastnou povahou.Život utichl , ale psané slovo zůstává.Dík Františku........
Marie Měchurová
23.9.2019 09:30
Je mi to líto. Bez něho už chat "politika" a "ring" bude nudný. Ráda jsem se s ním v názorech střetávala. Budeme na něho v dobrém vzpomínat.
Hana Nováková
23.9.2019 09:07
Františku, odpočívejte v pokoji. Nám zbydou jen hezké vzpomínky.... Upřimnou soustrast rodině
Antonín Vácha
23.9.2019 08:58
Já jsem se nikdy do komentování politiky na chatu nepustil, protože mám odlišné názory než měl pan Mendlík a mnoho dalších zdejších kolegů. Ale ocenil jsem přehled pana Mendlíka a jeho slušné vyjadřování. Upřímnou soustrast rodině.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA