Ilustrační foto: ingimage.com
Pleť po šedesátce v dobré kondici? Osvojte si pár triků
11. 9. 2019Vnitřní krása vyzařuje navenek a na věku nezáleží. Naštěstí. Na druhou stranu nelze přehlédnout, jak se pleť s přibývajícími lety mění, bohužel k lepšímu to nebývá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
29.7.2020 09:12
Dobrý den. Doporučuji kosmetiku Larens - konkrétně řadu Intensive. Je to značka ze Švýcarska s patentovaným složením. Já objednávám tu https://www.tvaratelo.cz/ kde mají i vzorečky.
Eva Peckova
13.9.2019 14:47
Celý život jsem se o pleť starala/dle pokynů mojí maminky/na stáří už je to pozdě...ale vrásky mimické vznikají ..samozřejmě...ale vadí mi že po 70 letech pleť a svaly obličeje spadly dolů a žádné masáže nepomohu...koukám na sebe...zapadlé oči povislá tvář ...jen těch vrásek sice je málo ale mě vadí ochablost tváří...nenadělám už s tím nic...vždy jsem doufala že když se budu starat celý život že pleť vydrží...nevydrží /to stáří/ jo, jo.
Marie Doušová
12.9.2019 10:42
Mám problematickou a velmi citlivou pleť . Je to problém a ani kožní lékařka si někdy neví rady . Kosmetička jen pleť zhorší. Musím používat krém , který mi pokožku nedráždí a udržuje ji v klidu.Stárnutí je pro mě pouze pokračování života a dobře vypadat snad chce každá žena ,ať je stará nebo mladá.
Dana Puchalská
12.9.2019 00:06
To snad ne, paní Halátová. Dvakrát jsem se musela
štípnout, jestli se mi to nezdá. To jste už doopravdy a tou gilotinou "přepískla" .
Věra Halátová
11.9.2019 22:43
Ať krém CC nebo krém BB, kůžička už nebude jako v šestnácti nebo dvaceti. Kvalita kůže je dána od Přírody nebo Pána Boha - jak kdo chce. Že nějaký pleťový krém dokáže starou kůži udělat půvabnou a mladou, tomu snad dnes už nikdo nevěří. Těm, co tomu věří, doporučím ten nejlepší kosmetický prostředek - gillotinu!
Eva Stoklasová
11.9.2019 13:53
Všude se píše o CC krému, ale já jsem ho ještě nikde v žádné drogerii neviděla, jen BB. V sobotu mi bude 70, ale zajímám se o vše nové a také o to jak vypadám. Ale přesto, veselá mysl je také důležitá .....
Věra Ježková
11.9.2019 12:19
Vzhledem k tomu, že jsem několik let po čtyřicítce měla takové problémy s pletí, že jsem denně sbírala odvahu vyjít mezi lidi, připadají mi nějaké starosti s vráskami apod. úsměvné. Stárnutí je přirozené. O pleť je zajisté třeba pečovat, ale všeho s mírou.
Zuzana Pivcová
11.9.2019 09:57
Myslím, že je rozumné vzít i vnější stárnutí jako fakt, nešílet z něj a jako bonus si přilepšit něčím, co trochu pomůže.
Jitka Hašková
11.9.2019 08:49
Mě celý život pomáhá rada mé babičky a mámy - umýt si večer obličej v teplé vodě a mýdlem, potom nakrémovat vyzkoušeným krémem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA