Podivuhodná Kréta a tajemný disk z Faistu
Foto: archiv autorky

Podivuhodná Kréta a tajemný disk z Faistu

31. 8. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Všechny vaše cestovatelské zážitky se pěkně čtou. Na Krétě jsem nebyl, tu ještě stihla moje žena s dcerou. Docela mne to mrzí, neboť mne lákají všechna historická místa Středomoří. Tak alespoň vašim prostřednictvím.
Libor Farský
Děkuji, Řecko je mé nejoblíbenější ze starověkých civilizací. Škoda, že k článku nelze připojit řecké melodie, ty přímo miluji.
Vladislava Dejmková
Krásná vzpomínka na Krétu. Před mnoha lety jsem tam byla také a díky výborné průvodkyni jsem zažila něco podobného.
Věra Ježková
Já jsem také měla Petišku. Připomněla jste mi televizní inscenaci Krásné Heleny (mého oblíbeného J. Offenbacha), kde se zpívá „…odpluj na Krétu …“. Do letadla bych vlezla; ale nemám s kým. A asi někdy v prosinci, aby tam nebylo vedro.
Naděžda Špásová
Hezké, přenesené obrázky. Kréta určitě stojí za návštěvu. Ovšem jen pro ty, kteří vlezou do letadla.
Dana Puchalská
Jano, to jsem ještě nedělala. Ale je to super nápad.
Jana Hošková
Zuzko,Petiškovu knihu jsem taky milovala,ale na prvním místě byl E. Štorch a Burianovými ilustracemi!
Jana Hošková
Oprava- misto otazniku tam měl být šmajlík
Jana Hošková
Dano, já si teď z těch fotek prenesených do počítače z nich dělám videa s hudbou. K Řecku přidávám melodie řeckě,k Italii italské apod. Moc mne to baví a je to lepší, než si fotky jen prohlížet ?
Zuzana Pivcová
Můj zájem začal také jako u Vás, ale byl podnícen knížkou Eduarda Petišky Řecké báje a pověsti. Některá z míst na Krétě, která jmenujete, jsem také viděla, a to při své první řecké návštěvě v roce 2003, po které následovaly další a další, neboť jsem se zamilovala do řeckých reálií. Jsem ráda, že jsem si díky Vašemu příspěvku mohla leccos připomenout.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%