FOTO: Česká televize
Doma byl bůh, vzpomíná na Karla Hálu jeho dcera
28. 8. 2019Karla Hálu považují pamětníci za jednoho z nejúžasnějších českých zpěváků, Karel Gott o něm mluví jako o největším mistrovi swingu a svém vzoru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
31.8.2019 01:28
Hálovy písničky jsou nezapomenutelné. Mám je ráda dodnes a ráda je poslouchám.
Alena Vávrová
29.8.2019 16:45
Jako mladá dívka jsem to štěstí vidět a slyšet ho zpívat naživo měla - jednou o prázdninách tady u nás ve vinárně na Bílém kameni, a že to byly tenkrát "náramný ploužáčky" ;-)) .
Alena Várošová
29.8.2019 12:33
Karel Hála byl svým hlasem pro mne v té době idol.I když jsem jej nikdy na živo nevyděla,přesto jsem jej zbožňovala.O jeho soukromí jsem nikdy nic nevěděla,ani mě to nezajímalo.Jen ten hlas!!!!
Hana Charvátová
28.8.2019 22:16
Karel Hála a kavárna Valdek……...to je má vzpomínka na dobu , kdy se chodilo tancovat...i když kavárna na Valdeku již neexistuje , vždy si připomenu na večery tam strávené
Marcela Pivcová
28.8.2019 17:52
Z Hálových písniček si dodnes mnohé pamatuji, s dětmi jsme zpívali asi jen "Matyldu". (Ale jsem přesvědčena, že Diga, diga, dou zpíval Karel Štědrý).
Věra Halátová
28.8.2019 15:51
Hlas měl. To měl dar od Pána Boha. Ale byl o něm nějaký vzpomínkový pořad v televizi a tam o něm mluvili ne tak skvostně. Mluvili především o jeho přílišné závislosti na alkoholu.
Naděžda Špásová
28.8.2019 15:31
Karel Hála je jeden z mála českých zpěváků, který se mi hlasově moc líbil. A že měl velké charisma, tomu opravdu věřím.:-)
Zuzana Pivcová
28.8.2019 13:46
Karla Hálu jsem viděla v 16 letech po vystoupení na tzv. Mírové slavnosti (náhrada poutí) na kopci Tábor u Lomnice. Šla jsem si k němu podobně jako k Zímovi pro autogram. Pak jsme ho ještě zažily se souborem Apollo (Štaidlové, Gott, Přenosilová...) v divadle Máj na Vinohradech. To byl pro nás "velký svět".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA