Jeden z nejhorších dnů mého života - 21. srpen 1968
ilustrační foto: pixabay.com

Jeden z nejhorších dnů mého života - 21. srpen 1968

21. 8. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Jako pamětnice roku 1968 jsem se tematikou ve svých článcích zabývala několikrát. Už v roce 2012 jsem dala příspěvek Mělo to být super léto, loni na kulaté výročí jsem psala Už nikdy nepřišlo takové jaro a ještě nějaké články víc odborné za pomoci archivní dokumentace. Díky za Vaši vzpomínku, každá je cenná.
Jitka Caklová
V každé době záleželo na tom, na kterém břehu kdo stál. Kdo se uměl přizpůsobit, dokázal těžit z každé situace, ať stál na pravém, či levém. Přesto se každou další událostí propast mezi břehy prohlubovala. Na toto téma jsem napsala článek, Můj nejen 21.srpen 1968.
Soňa Prachfeldová
Jano jsem moc ráda za Tvůj článek a děkuji za něj. I kdo byl někde na okraji tohoto strašného času, měl strach. Strach byl všudepřítomný. I ti mladí vojáci měli strach, ale stříeli by vždy, když se jim zaveli. Pošlapání suverenity našeho státu, úplné potlačení svobody, tohle nesmí naše historie, naše přítomnost v zájmu budoucnosti zapomenout, či prekrucovat , tohle mějme jako velké poučení i varování.
Marie Novotná
V tomto období byl můj bratr na vojně. Kolony vojenské techniky blokovaly silnice. Vydali jsme se navštívit ho, z Vysočiny do Žatce. Nezapomenutelné vzpomínky.
Mirek Hahn
S odoláváním propagandě to bude těžké...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%