Parťák na dovolenou je žádané zboží
Ilustrační foto: ingimage.com

Parťák na dovolenou je žádané zboží

12. 8. 2019

Nemají s kým jet na dovolenou. Než aby jeli sami, raději to zkusí s cizím člověkem. Takových lidí není málo. Svědčí o tom inzeráty typu: Hledám společníka, společnici na zájezd k moři. Velmi často se jedná o lidi středního a vyššího věku.

cestování seznámení
Hodnocení:
(4.8 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie P.
Tento problém bychom nemuseli řešit,kdyby české CK nebyly hamižné a prodávaly také jednolůžkové pokoje,jak je to běžné v zahraničí. Každopádně je lepší kupovat ubytování přes booking nebo AirBnB.Pobyt vyjde na poloviční cenu oproti CK.
Dana Novotná
Taky jsem neměla s kým na dovolenou a inzerát byl nejschůdnější řešení. Párkrát jsem se s někým sešla, ale to neklaplo. Potom se mi ozvala nějaká paní z nedalekého města a tak jsme spolu jely na jednodenní zájezd. A v pohodě. Další se mi přihlásila ze severní Moravy, tak s tou jsme se viděly až v autobusu. A protože měla taky inzerát, tak se jí přihlásila paní, a náhodou byla ze stejného města jako já. Takže 4 cizí ženské v jednom bungalovu, a protože nás bylo víc, neměly jsme žádný problém. Další rok jsem byla opět s tou jednou, ale opět jsme byly 4. Ve čtyřech se to dalo, ale být s ní sama? To jsem jela jednou a už nikdy víc. Ale ty druhé? Dvě byly spolu další rok, a potom jsme se domluvily na Albánii. To už jela i moje kamarádka, tak jsme měly jet opět 4. JEnže bohužel jedna zemřela a tak jsme jely 3. Já s kamarádkou a ještě jedna, s kterou jsem byla i letos a občas jedeme na nějaký výlet. Měla jsem z toho trochu strach, jet s ní sama, ale nakonec jsme to zvládly. Ale jestli ještě spolu někam pojedeme nevím. máme už každá jinou představu co bychom chtěly ještě vidět. Takže záleží na štěstí.
Vladimír Bureš
Dobrý den,jezdím taky po dovolených i do lázní sám,jako singl,doplácím si druhé lůžko na pokoji,mám klid,ale samozřejmě to něco stojí,nejdražší byly Spojené arabské emiráty,tam jsem za druhé lůžko platil 20 000kč,ale chtěl jsem vidět Dubaj,to byl hlavní důvod proč jsem tam jel,ale jinak dovolená na 1podtrženou,jedním slovem senzace,ale jak to v životě chodí,vždy je něco za něco.No,víckrát tam nepojedu.Když jedu do Berlína/kupuji si tam oblečení/hotel objednám přes buking.com a ten jednolůžkový pokoj dostanu,je to tam běžné.ahoj Láďa
Katarina Schultzova
Som tiež toho názoru ako p.Dana.
Dana Nepejchalová
Dokonce si raději zaplatím v lázních jednolůžkový pokoj, než bych bydlela s někým, mám s tím špatné zkušenosti.
Dana Nepejchalová
Parťák na dovolenou je fajn i proto, že se nepřiplácí za jednolůžkový pokoj, já ale jezdím sama nejraději.
Zuzana Pivcová
Jsem z těch, kteří parťáka na dovolenou nehledají. I za cenu toho, že třeba večer nejdu někam posedět.
Alena Várošová
Pěkný a zároveň článek ze života.Již vlon jsem nebyla na dovolené i když se mi řadu let nabízela bývalá spolupracovnice.,která si hledá každým rokem někoho na dovolenou.Dnes již vím proč.Totiž žádná která s ní jedenkrát byla,po druhé s ní na dovču nepojede i kdyby jí to zaplatila.Mluvím,píšu ze zkušenosti.Tak jsme nakonec vybraly hotel v kterém byl již několikktát můj syn a je tam po všech stránkách spokojený.Všechno bylo špatně,byl odliv,proč jsme nešy do jiného hotelu.,Taky se nedá plavat.Tydy na mě fouká,hlavu by mi to utrhlo.Schovej se za rproutěnou zábranu.Tam na mě nesvítí slunce.Sleduj program,to mě nebaví,fouká tady a nebaví mě to..Pravuji s mobilem.Ten nedala z ruky maniak.Když se nemohla připoji tstále běhala za pracovníkem,který to měl na hotelu na starosti.Ráno v 5,někdy v 6 hodin vstávala,hodinu v koupeně,pak zalezla a ležela ještě do půl osmé.V Egyptě na letišti ztratila letenku,musela si nechat vystavit novou.Na letišti v Praze se ji opět nešlo připojit,obtěžovala cizího člověka s notebookem,aby ji poradil.V rychlíku nadala paní co se s námi bavila,že ohodnotila p.Babiše,že nám přidal na důchodech a taky našla původní letenku,která ji vypadla z bundy z rukávu.Paní se mi divilaže jsem tam mohla s ní vydržet 12 dnů.Tak na to jaký jsem klidďas,jsem přjela a měla jsem tlak 180/100.Nikdy více, ani do známých nevlezete.Po měsíci jsem letěla na Djerbu sama,kterou jsem vyhrála v soutěži.Super vůbec jsem se necítila sama,byli tam i Češi s kterýmii jsem se bavila a pokud by se nepřipácelo za lůžko,tak bych jezdila klidně sama.Nemám s tím a s lidmi problémy.Hezkou dovolenou,které si ji ještě užijete se svými nejbližšími,nebo jen tak s cizími lidmi.Ať vám to vyjde!!!
Danka Rotyková
Také nejsem tak odvážná, abych se vydala na dovolenou s cizím člověkem. A kamarádky jsou dobré na výlet, na posezení u kafíčka, do kina, do divadla. To je něco jiného.
Dana Puchalská
S někým úplně cizím bych na dovolenou nejela. Mám ráda soukromí. Každý člověk má svoje mouchy a být na dovolené někde v cizině a těšit se už na návrat domů, to ne...... Jeden dva dny, to ano, ale delší dobu ne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%