Opravdu vás už nic nečeká?
Ilustrační foto: ingimage.com

Opravdu vás už nic nečeká?

29. 7. 2019

Říká se, že člověk začne doopravdy stárnout až v momentě, kdy propadne pocitu, že ho už nic dobrého či zajímavého nečeká. Dokud plánuje, žije. Je to pravda?

psychika samota
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Starý člověk i to negativní musí prožít s nadhledem a neutopit se v tom.
Oldřich Čepelka
Správně se má člověk na něco těšit, pak to prožít a pak na to s radostí vzpomínat. (K tomu je potřeba si vybírat to, co se dá prožít převážně pozitivně, to je jasný...)
Alena Gebauerová
Pár takových mám okolo sebe. Diví se mi, že pořád někde běhám a nesedím doma a že prý se mi ještě k tomu chce 3x den ně se psem. A že ještě jezdím na dovolené.
Marie Faldynová
Moje kamarádka s velkou zahradou je tak tělesně zdatná, že jí nikdo nehádá její věk. Na dobrou kondici je také účinné mít pejska, je to důvod k procházkám. Ale mě nejvíc baví hrát si s vnoučaty. Ty vás taky nenechají zahálet!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%