Prázdninový tip: Směr Spálené Poříčí, zastavení 1. - Chýnov a Tábor
Foto: autorka

Prázdninový tip: Směr Spálené Poříčí, zastavení 1. - Chýnov a Tábor

18. 7. 2019

Bohumínští senioři, ale i spoluobčané si už zvykli na to, že čas od času se sejde před radnicí spousta lidí - seniorů s kufry či batohy. Není tomu ani tentokrát jinak.

cestování
Hodnocení:
(5.2 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Hani děkuji, že tak pěkně píšeš. Jako bych tam byla včera. Těším se, jak po krásném snění, brzy ráno půjdu naproti do zámecké zahrady. Až k rybníčku, utrhnu tam květinku, protože každý den má někdo svátek nebo narozeniny. Těším se na zítřejší nezapomenutelné vzpomínání.
Marie Seitlová
Ali, určitě by to byl dobrý tip, je to tam úžasné.
Alena Tollarová
Velbloudi mají takový hezký kukuč, patří k mým oblíbencům. A takhle hezky zblízka! Nebylo by Spálené Poříčí výborným tipem na setkání i60? Mně připadá, že ano.
Marie Grabiecová
Hanko,tato dovolená je pro mne nezapomenutelný zážitek.Tak jak píšeš,od začátku až do konce pobytu ve Spáleném Poříčí jsme měli každý den plno zážitků a překvapení.Průvodcem se nám stal p.Zeman a spolu se svým personálem nám připravil týden krásné dovolené.Za to všem patří veliký dík.Také díky patří tobě Hanko,že jsi pro nás něco takového zajistila.Marie
Marie Novotná
Ano,s bohumínskou partou je vždycky hezky.Krásný pobyt se spoustou výletů a poznatků.Díky za tip.Tak ,že bych se příště přidala ?
Soňa Prachfeldová
Hanko P. to jste mě opravdu nabudili, myslím, že i našemu klubu by se líbilo.
Hana Práglová
Děkuji za podrobnější informace. Ano,jmenoval se Ve dvoře.Od r 2017 má jiného majitele i nové jméno.
Daniela Řeřichová
Chýnov proslul jako rodiště sochaře Františka Bílka. Zde v jeho domě je umístěna expozice ve formě původního uměleckého ateliéru. F. Bílek je pochován na místním hřbitově pod svou sochou. Nedaleko asi 3 km se nachází přírodní památka chýnovská jeskyně. Je to zajímavý mnohobarevný útvar, který ale nemá krápníkovou výzdobu. Odehrávaly se zde např. koncerty houslového virtuosa J. Svěceného.
Lenka Hudečková
Hanko, do hotelu, který se nyní jmenuje Brdy, jsme jezdívali v letech 2011-2015 na pobyty (jmenoval se Hotel ve Dvoře...) a odsud dělali podobné výlety. Moc se nám tam líbilo a dobře tam vařili.
Dana Puchalská
Tábor je moc krásné město. Naposledy jsem tam byla minulé léto. Ale Chýnov jsem nikdy nenavšťílvila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%