Foto: autorka
Prázdninový tip: Směr Spálené Poříčí, zastavení 1. - Chýnov a Tábor
18. 7. 2019Bohumínští senioři, ale i spoluobčané si už zvykli na to, že čas od času se sejde před radnicí spousta lidí - seniorů s kufry či batohy. Není tomu ani tentokrát jinak.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
21.7.2019 20:46
Hani děkuji, že tak pěkně píšeš. Jako bych tam byla včera. Těším se, jak po krásném snění, brzy ráno půjdu naproti do zámecké zahrady. Až k rybníčku, utrhnu tam květinku, protože každý den má někdo svátek nebo narozeniny. Těším se na zítřejší nezapomenutelné vzpomínání.
Alena Tollarová
20.7.2019 13:45
Velbloudi mají takový hezký kukuč, patří k mým oblíbencům. A takhle hezky zblízka! Nebylo by Spálené Poříčí výborným tipem na setkání i60? Mně připadá, že ano.
Marie Grabiecová
19.7.2019 19:55
Hanko,tato dovolená je pro mne nezapomenutelný zážitek.Tak jak píšeš,od začátku až do konce pobytu ve Spáleném Poříčí jsme měli každý den plno zážitků a překvapení.Průvodcem se nám stal p.Zeman a spolu se svým personálem nám připravil týden krásné dovolené.Za to všem patří veliký dík.Také díky patří tobě Hanko,že jsi pro nás něco takového zajistila.Marie
Marie Novotná
19.7.2019 17:52
Ano,s bohumínskou partou je vždycky hezky.Krásný pobyt se spoustou výletů a poznatků.Díky za tip.Tak ,že bych se příště přidala ?
Soňa Prachfeldová
19.7.2019 16:07
Hanko P. to jste mě opravdu nabudili, myslím, že i našemu klubu by se líbilo.
Hana Práglová
19.7.2019 08:28
Děkuji za podrobnější informace.
Ano,jmenoval se Ve dvoře.Od r 2017 má jiného majitele i nové jméno.
Daniela Řeřichová
19.7.2019 08:09
Chýnov proslul jako rodiště sochaře Františka Bílka. Zde v jeho domě je umístěna expozice ve formě původního uměleckého ateliéru. F. Bílek je pochován na místním hřbitově pod svou sochou. Nedaleko asi 3 km se nachází přírodní památka chýnovská jeskyně. Je to zajímavý mnohobarevný útvar, který ale nemá krápníkovou výzdobu. Odehrávaly se zde např. koncerty houslového virtuosa J. Svěceného.
Lenka Hudečková
19.7.2019 08:09
Hanko, do hotelu, který se nyní jmenuje Brdy, jsme jezdívali v letech 2011-2015 na pobyty (jmenoval se Hotel ve Dvoře...) a odsud dělali podobné výlety. Moc se nám tam líbilo a dobře tam vařili.
Dana Puchalská
19.7.2019 07:38
Tábor je moc krásné město. Naposledy jsem tam byla minulé léto. Ale Chýnov jsem nikdy nenavšťílvila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA