Foto: autorka
Fotoreportáž: Červen – motýlí čas rudých máků
28. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
9.10.2019 16:24
Čas opravdu letí, ale já se bojím..:)
Pěkný článek a rudá barva měsíci červnu opravdu sluší...vždyť jen ty máky rudé, jsou nádherné. Červené plody jahody, třešně, maliny . Miluji měsíc červen i proto, že se narodil můj syn a vnučka Bára. Děkuji, Elenko , i za krásnou fotodokumentaci.
Alena Vávrová
9.7.2019 22:20
Jémine, já jsem tuhle krásnou fotoreportáž málem propásla, taky jsem tu chyběla. Elen - jedna nádhera!!
Jarmila Nedvídková
30.6.2019 14:00
Ani jsem skoro nedýchala při prohlížení vašich fotografií....nač slova? Nutí mě to dívat se zas a znova...a přeposílám dál, aby i druzí se tou krásou kochali.
Zdenka Jírová
30.6.2019 00:15
Krásné fotografie, že až oči přecházejí. A pak že je u nás málo hmyzu. Obdivuji vaše umění ty tvorečky nafotit.
Jana Kollinová
29.6.2019 19:15
Jak je krásně u nás doma! :-) Eleno, děkuji! Peču se v horku a ochlazuji se vzpomínkou na Tvou fotografii ledových krajkových spoďárů. Dnes by se mi hodily :-))))
Naděžda Špásová
29.6.2019 16:21
Elen, k tomu není třeba nic dodávat, je to krása. Tiše závidím ***********
Eva Mužíková
29.6.2019 11:51
Tak jsem Tvoji nádhernou fotoreportáž málem přehlédla. To bych přišla opravdu o hodně, jsi kouzelnice Eleno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA