Knihovnické letní rozjímání aneb Letní mámení
ilustrační foto: pixabay.com

Knihovnické letní rozjímání aneb Letní mámení

25. 6. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Poetické - to je to pravé slovo - rozjímání a vyznání. Vyznání k lásce, která nikdy nezklame a nebolí, lásce ke knihám. O co všechno by byl člověk chudší, kdyby nebylo knih. Děkuji a přeji ti krásné, laskavě milosrdné léto, aby se mohlo naplnit vše, o čem píšeš.
Zuzana Pivcová
Také Tě moc chválím. Určitě i víc než zatím to letošní léto, které začalo a už je na mě moc. Díky za poetické rozjímání.
Alena Tollarová
Od všeho trošičku, dej pánbíčku i tu vlažičku :)
Hana Nováková
Léto, jaké má být, jaké bude a jaké je. Už roky není nic ,jak má být. Hezké počtení
Marie Doušová
Já si neumím představit žádné období bez knihy. Kniha mě provází celý můj život .Hezké rozjímání.
Dana Puchalská
Milé povídání.
Jaroslava Handlová
Chválím to letní mámení. Dano, budiž i Ty pochválena.
Naděžda Špásová
Hezké rozjímání. :-)
Libor Farský
Dejžtopánbu ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%