Jaroslava Valová: Dnes jsou chytré i koupelny
Jaroslava Valová. FOTO: SIKO

Jaroslava Valová: Dnes jsou chytré i koupelny

6. 5. 2019

Před téměř třiceti lety založila s manželem rodinnou firmu na vybavení koupelen. Dnes SIKO zaměstnává na 900 lidí a firmě se daří bez dotací státu udržet se na špičce v tomto oboru. Jaroslava Valová patří dlouhodobě k topmanažerkám a portálu i60 e svěřila, co stojí za jejím úspěchem.

bydlení rozhovor
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
V SIKU jsme byli vybírat nějaké doplňky do koupelny. A nestačila jsem se divit,jak krásné koupelny tam mají vystavené. Kdybych zařizovala koupelnu někde ve vlastním bydlení,tak bych neváhala a jela tam. A pesonál je ochotný a poradí. Paní Valová je žena,která si zaslouží obdiv.
Eva Sýkorová
I já jsem si nechala navrhnout a vybavit koupelnu, WC a kuchyň firmou SIKO. Byla jsem už v počátku velmi spokojená s přístupem zaměstnanců firmy. Kdykoli jedu kolem sídla SIKO, obdivuji její růst a smekám před její zakladatelkou a majitelkou.
Jana Šenbergerová
Kdo umí, umí. Tak ať se mu daří.
Jarmila Komberec Jakubcová
Když jsme před 15 léty budovali náš nový domeček tak jsem se nejvíc těšila na velkou koupelnu. V paneláku jsme měli jen vanu s umyvadlem a ještě se tam musela vejít pračka. Už tehdy jsme prozíravě nechali vany vybavit madly pro snadný výstup z ní a sprchový kout masážními tryskami. A tak dnes mohu bez problémů vylézat z vany. Koupelny na obrázcích jsou pěkné.
Zdenka Soukupová
Paní Valovou trochu znám z jejích začátků v podnikání. Smekám. A přeju dobré podnikatelské podmínky do dalších let.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%