Foto: Pavel Kopřiva
Naše velikonoční křížová cesta
2. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
6.5.2019 08:40
Jano, prima námět :-) K příspěvku paní Přibilové bych pro ty co nejezdí autem dodala, že z M.H. náměstí jede autobus (09:15) do Ptýrov-Maníkovice, odtud po červené do Malé Bělé a odtud jezdí autobusy i vlaky na všechny strany. Trasa je cca 7 km. /// https://mapy.cz/zakladni?x=15.1596053&y=50.5313550&z=17&source=base&id=2128194&gallery=1 Z Turnova do obce Vyskeř autobusem, z Vyskře po červené do žel. st. Turnov-město. Trasa cca 9 km.
Dagmar Bartušková
5.5.2019 08:22
Také nejsem věřící, ale křížovou cestou jsem prošla v Mikulově na Svatém kopečku. Jano, ráda jsem se prošla i s vámi. Pěkná fota.
Helena Přibilová
4.5.2019 18:02
Mezi křížové cesty, které na mě zapůsobily, patří ta, která se prochází přírodní rezervací Klokočka poblíž Mnichova Hradiště. Z města lze po silnici dojet k místu, kde se nachází kaple sv. Prokopa a odtud pokračovat po červené značce. Duchovní zážitek je tak možné spojit s procházkou v krásné přírodě.
Soňa Prachfeldová
4.5.2019 08:00
Moc ráda jsem se prošla s vámi. Křížové cesty jsou obdivuhodné a je dobře , že se jim věnuje pozornost a opravují se. Jsou to svědkové historické minulosti, naše památky.
Alena Vávrová
3.5.2019 21:42
Hezké putování křížovou cestou. Já jsem šla podobně nedávno kratší křížovou cestou na Kalvárii nad Úštěkem. Kapličky byly pěkně opravené a vymalované, ale kaple na vrcholu byly v docela tristním stavu. Na jedné straně snaha dobrovolných rukou o udržení jakéhosi stavu památky, na druhé straně vandalismus...
Anna Čípová
3.5.2019 17:12
Ráda jsem se prošla. Zajímavá zastavení, jarní nálada a nádherná příroda bezvadně zachycená. Jani, bezvadně jsi Pavla usměrňovala.
Zdenka Žichovská
3.5.2019 08:27
Jano, je to moc pěkná vycházka - a ty výhledy z kopce, nádhera. Byla to jedna z mých podzimních vycházek a určitě si ji ještě někdy zopakuji.
Alena Tollarová
2.5.2019 21:01
To ale byla hezká procházka! Ani nohy mě nebolí a viděla jsem všechno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA