Foto: autorka
K Svátku práce
27. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
28.4.2019 09:19
Práce je také fyzikální veličina s rozměrem a jednotkou (joule). Práce není zajíc, neuteče - slovenské přísloví.
Práce šlechtí člověka - české přísloví.
Arbeit macht frei - Práce osvobozuje - nápis nad branami nacistických koncentračních táborů. A já mám najednou chuť do práce, jdu něco užitečného dělat - děkuji, Věrko.
Věra Ježková
27.4.2019 21:14
Děkuji moc za doplnění a pochvalu. Naďo, to byla úžasná práce. Synovi přeji všechno nejlepší. :-). Uznávám, že jsem mohla ubrat. Ale musím dodat Podíl práce na polidštění opice. Toto dílo B. Engelse jsem dostala coby státnicovou otázku z němčiny.
Zorka Horká
27.4.2019 20:52
Možná jsem nečetla dost pozorně a tak tedy - Nejen prací živ je člověk... Povedlo se vám to paní Ježková ;-)
Zuzana Pivcová
27.4.2019 20:11
Dát dohromady ten článek bylo asi dost pracné. I když Ty nejsi zvyklá vést bezpracný život. Dobrá práce! Marná práce, asi toho moc nevymyslím. A to si myslím, že pracuji na plný úvazek a že je to záslužná práce. A ona je to práce na draka. Asi jsem se pro práci nenarodila. :-D :-D
Alena Tollarová
27.4.2019 19:54
Pro krista pána Věrko, měla jsi nám něco nechat! Už v polovině jsem věděla, že nic dalšího nevymyslím. Akorát snad Předělat práci bych analogicky převedla i na Předělat prací ty co nemají pracovní návyky.
Jitka Hašková
27.4.2019 18:14
Věro bezvadně vymyšleno a sestaveno. Moje heslo: Práce není zajíc, neuteče.
Blanka Macháčková
27.4.2019 16:31
Tak si myslím, že ti to dalo pořádný kus práce, která šlechtí. Na nic nového jsem nepřišla.
Naděžda Špásová
27.4.2019 14:34
Svátek práce budu slavit do konce života, neboť tento den před 41 lety jsem tvrdě zapracovala na tom, abych porodila svého milého synka Ondru. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA