FOTO: autorka
Jarní výlet do Karlových Varů
22. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
31.8.2020 08:02
Dobrý den. To je moc pěkné. My jsme teď také byli v Krušných horách přímo tu https://www.honourandgrace.com/cs/ a udělali jsme si pěkný výlet do Karlových Varů.
Doporučuji.
Miluše Hasenohrlová
23.4.2019 19:05
Leni, hezké povídání i fotky.Karlovy Vary máme blízko,ale jezdíme tam pouze za rodinou nebo na hematologii.
Jaroslava Korpášová
23.4.2019 17:37
Úžasné povídání doplněné překrásnými fotkami. Musel to být krásný výlet a upřímně závidím. Snad se mi někdy také ještě podaří, alespoň částečně tyto vyhlídky navštívit a pokochat se tou krásou kolem + odlovit kešky, které v blízkosti vyhlídek jistě hojně budou :-)
Jaroslava Handlová
22.4.2019 22:04
Vary se mi líbily hned od mé první návštěvy. Později jsem pokaždé objevovala nějaká další zákoutí. Vidím, že nyní už se toho zase hodně změnilo. Dík za pěknou připomínku KV.
Marie Seitlová
22.4.2019 21:25
V KV jsem byla před mnoha lety a některá místa jsem poznala. Pěkný výlet doplněný krásnými fotkami. Díky.
Alena Tollarová
22.4.2019 20:34
V Karlových Varech jsem byla jen jednou, a to už je moře let. Takováto vycházka by se mi zamlouvala, moc. Hezké fotky.
Zuzana Pivcová
22.4.2019 18:36
Je to pokračování včerejší fotogalerie a opět jedna fotka hezčí než druhá. Líbí se mi i vylíčení cesty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA