Překvapení korejské delegace
ilustrační foto: pixabay.com

Překvapení korejské delegace

14. 4. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Zuzanko ne jeden poslední článek, ale devět po sobě jdoucích povídek!
Zuzana Pivcová
To je, Františku, známkou, že si článek převzal, i když třeba ne nadlouho, pro své čtenáře Seznam.cz.
František MENDLÍK
Stala se divná věc. Najednou se čtivost mých příspěvků vyhoupla na tisíce. Čtyři tisíce je norma. Budu musit vyhledat jistého pana Pátka a poděkovat mu za reklamu.
Lidmila Nejedlá
Františku, je dobré poznat i jiná zaměstnání, mimo produktivní život. O hotelovém alarmu také někdy napíši.
Zdenka Jírová
Je to takový černý humor, kam jsme ve vlastní zemi došli. Nic si z toho nedělejte, já si vždy při podobných situacích říkám něco o "božích mlýnech" , i když na pánaboha nevěřím.
Eva Mužíková
Františku, ráda jsem si přečetla.
František MENDLÍK
Zuzanko já mám takovou divnou kliku. I při těžkých průšvizích to dobře dopadlo. Nikdy jsem neměl obavu co potom. Jsem až chorobný kliďas. A divím se, že mám jako ateista Anděla strážného na úrovni. Možná omylem. Nebo je to nějaký Anděl disident.
Zuzana Pivcová
Teď už jste to vylíčil jako vždy s humorem, ale dovedu si představit, že tehdy Vám moc do smíchu nebylo. Oceňuji ten odstavec s "Pantátou Bezouškem". Osobně je mi to hodně blízké.
Dana Puchalská
Mluvíš mi z duše Františku. :-) :-) :-) Hodně let jsem pracovala v hotelnictví od 3* do více *. Dokonce jeden z nich měl 6*. Ale pojal jsi to pěkně protože kdo nezažil - neuvěří. Piš dál. Děkuju.
Zorka Horká
To jsou teda zážitky....Františku, když to pročítám, vážím si svého klidu. Ale ty jsi dobrodruh, ustojíš kde co a ještě to takhle skvěle popíšeš a pobavíš. Hodně štěstí a s chutí ke dnům příštím :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%