ilustrační foto: pixabay.com
Překvapení korejské delegace
14. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
19.4.2019 08:35
Zuzanko ne jeden poslední článek, ale devět po sobě jdoucích povídek!
Zuzana Pivcová
19.4.2019 08:12
To je, Františku, známkou, že si článek převzal, i když třeba ne nadlouho, pro své čtenáře Seznam.cz.
František MENDLÍK
19.4.2019 07:45
Stala se divná věc. Najednou se čtivost mých příspěvků vyhoupla na tisíce. Čtyři tisíce je norma. Budu musit vyhledat jistého pana Pátka a poděkovat mu za reklamu.
Lidmila Nejedlá
17.4.2019 00:55
Františku, je dobré poznat i jiná zaměstnání, mimo produktivní život. O hotelovém alarmu také někdy napíši.
Zdenka Jírová
16.4.2019 23:21
Je to takový černý humor, kam jsme ve vlastní zemi došli. Nic si z toho nedělejte, já si vždy při podobných situacích říkám něco o "božích mlýnech" , i když na pánaboha nevěřím.
František MENDLÍK
14.4.2019 21:11
Zuzanko já mám takovou divnou kliku. I při těžkých průšvizích to dobře dopadlo. Nikdy jsem neměl obavu co potom. Jsem až chorobný kliďas. A divím se, že mám jako ateista Anděla strážného na úrovni. Možná omylem. Nebo je to nějaký Anděl disident.
Zuzana Pivcová
14.4.2019 19:56
Teď už jste to vylíčil jako vždy s humorem, ale dovedu si představit, že tehdy Vám moc do smíchu nebylo. Oceňuji ten odstavec s "Pantátou Bezouškem". Osobně je mi to hodně blízké.
Dana Puchalská
14.4.2019 17:13
Mluvíš mi z duše Františku. :-) :-) :-) Hodně let jsem pracovala v hotelnictví od 3* do více *. Dokonce jeden z nich měl 6*. Ale pojal jsi to pěkně protože kdo nezažil - neuvěří. Piš dál. Děkuju.
Zorka Horká
14.4.2019 13:06
To jsou teda zážitky....Františku, když to pročítám, vážím si svého klidu. Ale ty jsi dobrodruh, ustojíš kde co a ještě to takhle skvěle popíšeš a pobavíš. Hodně štěstí a s chutí ke dnům příštím :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA