FOTO: autorka
Dlouho jsem v posteli byla, dnes jsem to už zabalila...
8. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
8.4.2019 23:12
Ty naše Bertice, jsi pěkná čertice. Básničky umíš skvělé, musím je přečíst celé. Jsi naše hvězdička, jsi prostě jednička.
Eva Mužíková
8.4.2019 23:04
Vždy, když se mi v hlavě zrodí nějaká "blbina", těším se na to, že vás pobavím. Vaše ohlasy mi dělají velkou radost, děkuji vám za ně.
Jitka Chodorová
8.4.2019 20:34
Evo, přeji hodně zdraví, a obdivuji tvůj humor i ve chvílích neradostných. jen tak dál, básnička povedená.
Alena Tollarová
8.4.2019 19:31
Evo, mně jsi vykouzlila ten správný úsměv až teď. Takhle to fakt umíš snad jen Ty! Dala sis vycházku Do stovky?
Marie Seitlová
8.4.2019 19:19
Evi, pěkné verše, je fajn, že jsi už fit a máš smysl pro humor. Už jsi to ty. Líbí se mi fotky.
Marcela Broumová
8.4.2019 17:43
Evi, to je dokonalý lék. Pár veršů se naučím nazpaměť a budu používat místo prášků. A umíš se originálně rozhlížet a pozorovost, hlavně to živé kolem sebe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA