FOTO: pinterest.com
Olivia de Havilland. Hollywodská kráska bude mít 103 let
3. 4. 2019
Slávu jí přinesl legendární film Jih proti Severu. Hrála sokyni hlavní hrdinky Scarlett O‘Hara, hodnou a obětavou Melanii. Z té role si ji pamatují lidé na celém světě, ale málokdo nyní ví, že tato dáma stále žije. Nedávno o sobě dala vědět.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
5.4.2019 19:27
Má oblíbená kniha Odváto větrem a film Jih proti Severu. Olivii si vždycky vybavím. Hrála "tu hodnou, vše chápající", což jsem dost nechápala já...a nechala si všechno líbit od Scarlet, která mne místy dost popuzovala. Ale od té doby si vždycky, když mě něco trápí, řeknu spolu se Scarlet: Dneska se tím nebudu zabývat, nechám to až na zítřek... :-)
Zuzana Pivcová
3.4.2019 19:48
Je to obdivuhodný věk, i když fotky jsou nepochybně poněkud vylepšené. Ale i tak, je to zřejmě žena, žijící v pohodě. Když si pomyslím, že je to vrstevnice Lídy Baarové!! Kde je jí konec.
Elena Valeriánová
3.4.2019 14:17
Sice si tuto herečku nedokážu vybavit, ale článek se mi líbí, takový poklidný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA