Nepíši si deník, ani si nevedu faktografické poznámky, takže si přesně nepamatuji, kdy jsem poprvé složil melodii na text Zuzky Pivcové. Ale naštěstí je tu archiv i60, a tedy stačilo v něm zalistovat.a zjistil jsem, že to bylo poprvé 22.3. roku 2016. Videoklip písně Můj svět zhlédlo a poslechlo si od té doby neuvěřitelných 27372 lidí. A touto písní také otevřu svůj sólový recitál, ve kterém zazní ty nejdůležitější písničky, které jsem za ty tři roky, co uběhly od první písně, složil a na stránce portálu i60 i uveřejnil. Bude to recitál, který Zuzce chci věnovat. Má totiž takové malé, mladé jubileum (myslím tahle slova vážně, a snad se za ně nebude zlobit). Recitál, nazvaný MŮJ SVĚT, se uskuteční 30. dubna 2019, opět v sálku budovy, kde sídlí redakce i60, tedy ve Skautském institutu, Staroměstské nám. 1/4,, ve druhém patře. A začne ve 13 hodin.
Jako malou pozvánku si vám nyní dovolím předložit úplně nejposlednější písničku, kterou jsem na krásný Zuzčin text složil a nahrál. Jmenuje se Pochopíš.
(foto archiv Zuzana Pivcová)