Foto: autorka
Varhošť
28. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
28.3.2019 15:10
Soni, díky za pozvání na rozhlednu a pohledy z ní.. Bydlíš v krásném kraji, snad se tam ještě dostanu.
Věra Ježková
28.3.2019 13:31
Soňo, o této rozhledně jsem dosud neměla ani tušení. Díky za krásné fotky.
Alena Tollarová
28.3.2019 13:23
Tahle změna počasí nás zastihla i na Číčově, viď? A je zajímavé, jak na jedné fotce má nebe úplně jinak modrou barvu! Na Varhošti jsem byla poprvé s našimi malými dětmi a pak až po mnoha letech. Má odtamtud být vidět snad devět zákrutů Labe, jestli se nepletu. Taky bych tam letos znovu ráda vyrazila.
Hana Nováková
28.3.2019 13:00
Soňo, nejen vše k dnešnímu svátku, ale další dík za vaše povídání a zase krásné snímky.
Soňa Prachfeldová
28.3.2019 12:45
Děkuji všem, Jitko, také zírám, kam zmizela 1 ? Beatko, díky za připomenutí , Kundraticemi jsem projížděla, děsně úzká ulička a té vily jsem si také všimla, je krásná. Blízko je Hlinná ano a bude spousta květeny, asi zase vyrazím.
Dana Puchalská
28.3.2019 10:58
Krásný výlet a zajímavé fotografie. Nikdy jsem na Varhošti nebyla a teď koukám jaká to je krása. Ale na rozhlednu bych musela sama. Manžel jak vidí něco podobného, tak řekne NE. Ani do lanovky ho nedostanu. Fotky jsou krásné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA