ilustrační foto: pixabay.com
Na zapřenou
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
17.3.2019 12:53
Na jiném místě píši o hlupácích. Nejhorší varianta je hlupák zlostný. Dokazujete, že jste informován a nevíte vůbec nic. Železničář je celostátní časopis i s barevnými obrázky. V roce 2007 mi tam vycházel každý týden seriál. O čem mluvíte byl zřejmě Železniční obzor! Poláčkovu knihu mám za sebou v knihovně a mohl jsem titulek opsat. Netušil jsem, že sveřepý mudřec mi dokáže, že neovládám pravopis. Můžete prosím zveřejnit, co jste napsal vy?
František MENDLÍK
17.3.2019 11:22
Ve svých knihách a povídkách jsem sem tam používal pravá jména Po celých těch patnáct let jsem se těšil, že mne někdo bude žalovat a já získám zdarma reklamu.
František MENDLÍK
17.3.2019 11:00
Také byste mohl politovat pana Rašku, že před sedmi lety přijal do Ička moji první povídku. A také redakci časopisu Železničář a Vyškovský deník, že za honoráře neumětelovi utrácí peníze.
Věra Lišková
17.3.2019 10:21
Internet přináší tolik možností, že čtenářů knih ubývá, zvláště mezi mládeží. František píše ve svých povídkách o obyčejných věcech a pak tam vloží větu, která rozesměje, jak to dělá nevím, ale závidím mu.
František MENDLÍK
17.3.2019 08:59
Tuhle jistě plodnou diskusi bych doplnil citátem Richarda Nečeradce z filmu Muži v Ofsaidu.
,, Mne si urážejte, ale na Slávii mi nesahejte!"
František MENDLÍK
17.3.2019 08:24
Moje knihy se nepovalují v Antikvariátech. Nebylo jich tolik. Ta první z roku 2004 byla o rodné vísce a byla ihned rozebrána. Tu druhou z roku 2006 jsem prodával deset let, neboť první část byla o studiu na železniční průmyslovce ve Valticich a druhá o železniční stanici. No a o dráze toho lidé moc nevědí. A aby se moje knihy povalovaly v Antikvariátech potřebovaly by větší náklad.
František MENDLÍK
17.3.2019 08:17
Pane Pátku, teď jste se odhalil. Prozradil jste, že bydlíte na okrese Vyškov. Jinde se totiž povídky s mými ilustracemi nevyskytují. Na Ičku jsou ilustrační fotografie. Už jsem se bál, že se na mne naváží znalec, ale vy jste asi pan Ondráček, který se narodil v pátek.
František MENDLÍK
17.3.2019 07:50
Moudrá hlava do pečiva, nějaký Pátek, hanobí úvozovkami celoživotní zájem a snahu písmáka. Nikdy jsem se nepovažoval za spisovatele. Ale už jen ten prostý fakt, že po celá léta mi povídky otiskují naznačují, že nejsou špatné. A znehodnotit léta trvající činnost a zálibu dokáže jenom člověk, který nic nedokázal.
František MENDLÍK
16.3.2019 21:57
Podle mne styl a sloh psaní nemá nic společného se způsobem života. Není to životopis. A jestli jsou mé povídky čtivé posoudí jiní. Sedm let píši za honorář.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA