Na zapřenou
ilustrační foto: pixabay.com

Na zapřenou

11. 3. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Netušil jsem, že bude moje povídka brána jako Zpráva o činnosti a článek. Jsem takovou kritikou překvapen. Jestli je tento pán Ičkařem, počkám si na jeho literární dovednosti.
František MENDLÍK
Všechny moje povídky jsou pravdivé. Snažím se dívat na věci s humorem, i když je to poněkud zavádějící. Ale já to tak vidím. Jedna moje známá mi kdysi před léty napsala, že moje příběhy by se měly číst v nemocnicích!
František Matoušek
Čtivé, humorné, ale má to jednu "vadu" , je to pravdivé. Měl by jste trochu brzdit, Fanouši.
František MENDLÍK
Zorko to snad není možné, tvrdit že píši málo. Nechal jsem si z flešky okopírovat všechny své povídky z I.6O. jsou z toho tři a půl knihy a jedna z Pozitivních novin. Nenechal jsem si všechno svázat jen tak. Jsou uloženy v knihovně a těžko se budou házet do popelnice.
Zorka Horká
Skvělé :-)) ta zbrojnice na marný boj s časem - to je povedené. Píšeš sice málo(na můj vkus), ale báječně :-))
Dana Puchalská
Františku. Ale i sny se můžou splnit. Drsn'ák v říši volavek.... Super. Měj se hezky.
František MENDLÍK
Celé moje dílo je v podstatě zveřejněno v tomto profilu. Stačilo by vyjmout všechny povídky z prodejny a napsat scénář. Ale to je všechno sen.
František MENDLÍK
Danko krásný scénář by byl i ze vzpomínek ostrahy v prodejně s drahými parfémy. Možná i seriál. Všechny povídky mají pointu i příběh. Dokonce i název. Drsňák v říši voňavek, nebo Ve zbrojnici na marný boj časem.
Dana Puchalská
Byl by to dobrý scénář do tv filmu. Titul by mohli dosadit sami. Třeba "Povídka ze života českého penzisty". A mělo by úspěch. Ale teď vážná ráda ŠETŘI SE FRANTIŠKU.
Libuše Křapová
Františku, šetřete se. Ono peníze nejsou všechno.Ale vaší touze vydat knihu (i když skoro za každou cenu(, dobře rozumím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%