ilustrační foto: pixabay.com
Na zapřenou
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
16.3.2019 21:52
Netušil jsem, že bude moje povídka brána jako Zpráva o činnosti a článek. Jsem takovou kritikou překvapen. Jestli je tento pán Ičkařem, počkám si na jeho literární dovednosti.
František MENDLÍK
15.3.2019 10:36
Všechny moje povídky jsou pravdivé. Snažím se dívat na věci s humorem, i když je to poněkud zavádějící. Ale já to tak vidím. Jedna moje známá mi kdysi před léty napsala, že moje příběhy by se měly číst v nemocnicích!
František Matoušek
15.3.2019 08:31
Čtivé, humorné, ale má to jednu "vadu" , je to pravdivé. Měl by jste trochu brzdit, Fanouši.
František MENDLÍK
12.3.2019 14:19
Zorko to snad není možné, tvrdit že píši málo. Nechal jsem si z flešky okopírovat všechny své povídky z I.6O. jsou z toho tři a půl knihy a jedna z Pozitivních novin. Nenechal jsem si všechno svázat jen tak. Jsou uloženy v knihovně a těžko se budou házet do popelnice.
Zorka Horká
11.3.2019 17:53
Skvělé :-)) ta zbrojnice na marný boj s časem - to je povedené. Píšeš sice málo(na můj vkus), ale báječně :-))
Dana Puchalská
11.3.2019 17:38
Františku. Ale i sny se můžou splnit. Drsn'ák v říši volavek.... Super. Měj se hezky.
František MENDLÍK
11.3.2019 16:42
Celé moje dílo je v podstatě zveřejněno v tomto profilu. Stačilo by vyjmout všechny povídky z prodejny a napsat scénář. Ale to je všechno sen.
František MENDLÍK
11.3.2019 16:36
Danko krásný scénář by byl i ze vzpomínek ostrahy v prodejně s drahými parfémy. Možná i seriál. Všechny povídky mají pointu i příběh. Dokonce i název. Drsňák v říši voňavek, nebo Ve zbrojnici na marný boj časem.
Dana Puchalská
11.3.2019 14:40
Byl by to dobrý scénář do tv filmu. Titul by mohli dosadit sami. Třeba "Povídka ze života českého penzisty". A mělo by úspěch. Ale teď vážná ráda ŠETŘI SE FRANTIŠKU.
Libuše Křapová
11.3.2019 14:09
Františku, šetřete se. Ono peníze nejsou všechno.Ale vaší touze vydat knihu (i když skoro za každou cenu(, dobře rozumím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA