Zlata Adamovská. FOTO: Divadlo na Vinohradech
Beseda se Zlatou Adamovskou již dnes
4. 4. 2019V malém českém rybníčku svádí svůj každodenní boj o popularitu celá plejáda tak zvaných celebrit. Často se podivujeme, kdo všechno si toto označení zaslouží a jakými činy se do povědomí veřejnosti dostává…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Raška
29.3.2019 08:49
Mailem s rezervovali mísa tito zájemci: Josef Cimpa 2x, Anna Novotná 1x, Dagmar Vávrová 1x, M. Hrbáčková 2x, Dana Čermáková 2x, Yvona Olšanová 2x, Ivana Karásková 2x, Milena Čermáková 1x,.
Jan Raška
29.3.2019 08:39
Prosíme všechny zájemce o besedu, aby si rezervovali místo zde v diskuzích. Díky!
Dana Puchalská
28.3.2019 18:26
Paní Hano,na setkání přijdu. A moc se na něj těším. Paní Zlata je jedna z mála hereček ,které opravdu hrají a nepřehrávají........Včerejší besedu s panem Ebrem jsem musela ze zdravotních důvodů "odpískat". Ale to je život. A když si ještě teď v březnu vzpomenu na prosincové setkání,tak mi bylo krásně. Hlavně v tom předvánočním čase to byla oáza klidu a pohody.A bylo opravdu vydařené.
Přeji Vám hezký zbytek dne a mějte se krásně. :-) :-)
Hana Švejnohová
27.3.2019 10:54
Milá Aleno, to bych také ráda věděla... Vaše velmi trefná otázka mě inspiruje k protiotázce - CO a hlavně KDO by íčkaře zaujal natolik, aby malé divadélko praskalo ve švech??? Naposledy tomu tak bylo před Vánocemi s pořadem z básnické tvorby íčkařů a s hudbou Lubomíra Müllera... Snažíme se spolu s Honzou Raškou připravovat pro naše čtenáře besedy se zajímavými lidmi - a kolik je atraktivnějších a zábavnějších hostů než Zlata Adamovská? Na Magdalenu Dietlovou přišly i moje známé, aby se hlediště jakž takž zaplnilo, na besedu s Vráťou Ebrem nás bylo osm i s účinkujícími - a jak je vidět, žádná sláva to není ani s účastí na jednu z nejpopulárnějších hereček současnosti. A dnešní premiéra nového povídání s Vráťou Ebrem?????? Držím mu palce, možná mi to nakonec nedá a rozjedu se ho odpoledne podpořit - ale řekněte mi, jaké téma či osobnost by vás podle vašeho názoru zvedla ze židle a přilákala na dlouho avizovanou akci do divadélka v Domě U Minuty???? Opravdu by mě to moc zajímalo...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA