Jeden z vítězných snímků. Autorka: Marie Lukáčová
Známe vítěze fotosoutěže Nestvůry v krajině a soutěže pro nováčky
3. 3. 2019Na portále pro aktivní seniory skončily další dvě soutěže, jejichž vítězové obdrží tablet, ministativy a flashdisky. Koho redakce vybrala? Podívejte se na vítězné příspěvky a fotografie.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
4.3.2019 10:04
Dnešní vyhodnocení soutěže „Představte se článkem“ mě uvádí do velkých rozpaků. Neznám se s paní Evou Haltufovou, ani s paní Beatou H. a je mi lhostejné, kdo vyhraje to, či ono. Jen mi není jasné, proč byl článek paní Beaty H. vyřazen ze soutěže. Pokud vím, podmínkou účasti bylo, že autor/ka musí být registrovaný/á na portálu a musí to být na portálu první zveřejněný článek autora/ky. Obě tyto podmínky paní Beata H. splnila, tak to nechápu. O nutnosti registrace svým plným jménem v podmínkách žádné ze soutěží není ani zmínka. Pokud by byla veřejně činná a z důvodu ochrany osobnosti se zaregistrovala pod pseudonymem třeba jako Beata Hujerová (stejně jako pseudonym Zorka Horká), tak by vyřazena nebyla??? Pokud pamatuji, když zde byl rozruch kolem pseudonymu Zorka Horká, redakce jeho používání veřejně schválila s tím, že zná její pravou identitu. Pokud redakce také zná pravou identitu paní Beaty H. (což nevím), tak její rozhodnutí o vyřazení ze soutěže je těžko obhajitelné.
Anna Potůčková
4.3.2019 09:53
Všem výhercům gratuluji, ale bohužel bez některých nestvůr to asi už ani nejde.
Alena Tollarová
4.3.2019 09:43
Blahopřeji všem vítězům a já děkuji. Ale byla bych radši, kdyby nestvůry v naší krajině nebyly.
Elena Valeriánová
4.3.2019 08:32
Moc gratuluji všem vítězům, mám radost, že ve Fotosoutěži vyhrály dvě fotky - mé favoritky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA