Jaro – čas zbytečné zběsilosti
Ilustrační foto: ingimage.com

Jaro – čas zbytečné zběsilosti

3. 3. 2019

Rychle vytáhnout kolo. Rychle zrýt celou zahradu. Rychle si obléknout lehký kabátek, byť je ještě chladno. Tak se lidé chovají v prvních dnech, kdy vysvitne slunce.

zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mirek Hahn
Zdenka: spíš jsem si zažertoval spolu s tím titulkem článku. Nazvat nástup jarní aktivity zběsilostí, na webu pro seniory, se mi moc líbí. Takový příjemný humor :-)
Soňa Prachfeldová
Člověka všechno táhne ven, i ty kytičky se vytahují a ještě nemají sílu, všechno chce svůj čas. Je pravda, že někteří stari oslabení lidé právě na jaře odejdou. Tak hezky a s citem vstoupit do jarního období :-)
Zdenka Soukupová
Pane Mirku, jste zběsilý? Jak se to projevuje? Hezký článek, ze kterého vyplývá, že se vším v životě je to stejné: nic se nemá přehánět. Toho se snažím držet a je mi fajn nejen na jaře.
Rostislav Mraček
Pan Cimický toho asi o zahradě mnoho neví. Ta musí být poryta už na podzim. Třeba pomalu. Na jaře i rychlé rytí moc nepomůže.
Eva Mužíková
Také nešílím, naopak když jsou takové nádherné dny jako před časem, říkám lidem s oblibou. Nešilte, ještě bude chumelit, času dost.
Mirek Hahn
Zběsilosti není nikdy dosti :-)
Dagmar Bartušková
Mám svůj styl a do snímku mého dne zběsilost určitě nepatří. Jsem sice ráda, že zima svou nadvládu skončila, ale ani jedna vlaštovička jaro nedělá... No stress!
Věra Ježková
Má-li člověk depresi, je i unavený. Velmi. Je-li velmi unavený, nemusí mít depresi. Mně jaro na duši moc dobře nedělá. Jednasedmdesátiletou Hanu z předposledního odstavce naprosto chápu. Mám to podobně.
Jana Šenbergerová
Zběsilost je mi cizí v každém ročním období a zjara možná ještě víc. Oteplování jsem vždycky snášela hůř než ochlazení, proto nepřeháním. Letos nás zaskočilo slunce ve spojení s prašností - odnesly to oči. Než sundám čepici a sednu na kolo, ještě pěkných pár týdnů uplyne. Neúměrně vysoké teploty mě ale bezpečně zaženou do stínu domova.
Jana Kollinová
Zajímavý titulek. Zběsilost má negativní emoční náboj a do běžného života seniorů nezapadá, pokud není některý z nich potenciální pacient některého zařízení. Jaru, dle mého názoru, zběsilost v jakémkoliv smyslu slova nepřísluší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%