Moje (zatím) neutuchající energie
Foto: autorka

Moje (zatím) neutuchající energie

21. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Děkuju všem za milá slova. Pro paní Naděždu - já vlastně neznám chlapa z jakéhokoliv znamení, že by dokázal dělat pět věcí najednou. Přeji všem na i60 hlavně pevné zdraví a radost ze života !!
Olga Štolbová
Ahoj Maruško, obdivuju a fandím, přeju spoustu dalších let v pohodě. ***** ♥
Marie Ženatová
Přeji mnoho další neutuchající energie...
Hana Rypáčková
Držím palce do dalších aktivit. Obdivuhodné..
Eva Mužíková
Také Vás velice obdivuji.
Lidmila Nejedlá
Marie, obdivuji vás a vaši vůli. Ať je už jen dobře!
Marie Seitlová
Krásný příběh, jste bojovnice. Přeji hodně zdraví a stálou neutuchající energii a ***** navíc.
Naděžda Špásová
Ve stejné situaci jsem byla před deseti lety, touhle dobou jsem chodila na chemoterapii. Nejsem tak akční, ale taky nesedím doma na zadku. Mimochodem, manžel je ve znamení Vodnáře, ale nedokáže dělat pět věcí najednou. Ani bych to po něm nechtěla. Tak přeji hodně zdraví.
Zuzana Pivcová
Jako dvojici si vás s manželem pamatuji ze startu jízdy elektrokol v září 2017. Působili jste velmi sympaticky. A podle toho, co uvádíte, že jste musela překonat, jste pro mě obdivuhodná ještě víc. Ano, další příklad, co znamená psychika a víra v život.
Soňa Prachfeldová
Ano, člověk, co prodělá vážnou nemoc a jde mu o život a vrátí se zpět do života, si váží všeho úplně jinak . Prkotinky jsou pak jen k pousmání. Hodně zdraví přeji Marie!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%